Klmsn Klimasan Klima Sanayi Ve Ticaret A.s.`nin 25.03. 1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Sirketimizin 25 Mart 1999 Persembe gunu yapilan A, B, C grubu imtiyazli pay sahipleri ve pay sahipleri olagan gelen kurul toplantilarinda alinan kararlarin ozeti asagidadir.
Sirketin Yonetim Kurulu Uyeliklerine;
A Grubu paysahibi Senocak Holding A.S.`nin gosterdigi adaylar: Alim Ahmet Senocak, Mehmet Alim Senocak, Suleyman Kamil Senocak ve Ceylan Senocak.
B Grubu paysahibi Derby A/S`nin gosterdigi aday; Per Kristensen,
C Grubu paysahibi The Industrialization Fund for Developing Countries (IFU)in gosterdigi aday; Meric Gemayel bir yil sure ile gorev yapmak uzere Yonetim Kurulu Uyeliklerine, oybirligi ile secilmislerdir.
Cihangir Kutlay`in bir yil sure ile gorev yapmak uzere denetci olarak secilmesi ve kendisine yillik 500.000.000,-TL odenmesi, teklifi oybirligi ile kabul edilmistir.
Sirketin 1999 ve 2000 yili mali hesaplari ile ilgili olarak Sermaye Piyasasi Mevzuatina gore yapilmasi gereken bagimsiz dis denetleme icin A.A.Aktif Analiz Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.S. (Member of Andersen Worldwide)`nin secilmesi konusunda Yonetim Kurulu tarafindan alinan kararin aynen onaylanmasi oybirligi ile karar verilmistir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri