Kaplamin, bu yılın altı aylık döneminde 437.672 milyon kar açıkladı

Bigpara Haber
Gecen yilin alti aylik doneminde 419 milyar 984 milyon lira zarar aciklayan kaplamin, bu yilin ayni doneminde ise 437 milyar 672 milyon lira kar acikladi.
Kaplamin Ambalaj Genel Mudur Yardimcisi Mustafa Yilmaz, sektorde yasanan toparlanma hareketinin kendilerini de olumlu yonde etkiledigini belirtti. Yil sonu ciro hedeflerinin ise 15 trilyon lira oldugunu ifade eden Yilmaz, bu rakamin yuzde 5`lik kisminin kar marji olacagini planladiklarini belirtti. Sirketin tum yatirimlarini gecen yil icinde tamamladiklarini ve tam kapasiteyle calistiklarini `Sektorumuzde ve ozellikle borsada islem goren diger firmalarla Kaplamin arasinda karsilastirilma
yapildiginda bence hataya dusuluyor. Rakiplerimiz sadece kendi dinamikleriyle ayakta durmaya calisirken biz, cukurova Grubu bunyesinde yer almamiz dolayisiyla buradan her yonuyle yararlanma ve gelisme sansina sahibiz. bundan dolayi da yatirimlar, borsada yapacaklari degerlendirme ve karsilastirmalarda bu faktoru goz onunde bulundurmak zorundadir.` (EKONOMIST)

Diğer Genel Haberleri