Kamu çalışanları eylem yapacak

KESK üyesi memurlar, Kamu Yönetimi Temel Kanunu Tasarısı ile 2004 yılı tahmini bütçesini protesto etmek için 10 Aralık´ta viziteye çıkacak

Bigpara Haber
KESK üyesi memurlar, Kamu Yönetimi Temel Kanunu Tasarısı ile 2004 yılı tahmini bütçesini protesto etmek için 10 Aralık´ta viziteye çıkacak, 11 Aralık´ta da iş bırakacak.

KESK Eskişehir Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Ergun Uzun, düzenlediği basın toplantısında, ´´kamu çalışanlarının talepleri dikkate alınmadan hazırlanan´´ Kamu Yönetimi Temel Kanunu Tasarısı ile2004 yılı bütçesini protesto etmek amacıyla yurt genelinde eylem yapacaklarını söyledi. Eylem planlarını, 10 Aralık´ta viziteye çıkarak uygulamaya geçireceklerini ifade eden Uzun, ´´KESK düzeyinde bütün federasyon ve sendika genel merkezleri ile emek ve demokrasi güçleri eyleme destek verecek. 10 Aralık´ta viziteye çıkıp basın açıklaması yapacağız. 11 Aralık´ta da hizmet üretmeyerek alanlara ineceğiz´´ dedi. Uzun, kamu hizmetlerinin parasız, nitelikli, kol ulaşılabilir olması ve halktan yana bir bütçe hazırlanması için yapacakları eylemlerle söz konusu yasaları çıkarttırmamakta kararlı olduklarını göstereceklerini belirtti.

Diğer Ekonomi Haberleri