Kablosuz kulaklık teknolojisi

Bluetooth teknolojisi ile çalışan Kablosuz Kulaklık Mikrofon Seti ile 10 metre uzaklığa kadar kablosuz bilgi alışverişi mümkün

Bigpara Haber
Ericsson tarafından kısa süre önce Avrupa pazarına sunulan Bluetooth kablosuz Kulaklık Mikrofon Seti önümüzdeki günlerde Amerika ve Türkiye pazarına da sunulacak.

Ericsson`un öncüsü olduğu Bluetooth teknolojisi ile çalışan Kablosuz Kulaklık Mikrofon Seti ile 10 metre uzaklığa kadar kablosuz olarak bilgi alışverişi yapmak mümkün oluyor. Uygulanan sistem ile, çip aracılığıyla cep telefonu ve kulaklık arasında kablo olmadan bağlantı kurulabiyor. Ericsson`un nihai tüketiciye sunuduğu yeni bir ilk olan Bluetooth teknolojisine sahip akıllı cep telefonu aksesuarı, oldukça hafif ve ergonomik tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlıyor.
Tüketicilerin bu teknolojilerden yararlanabilmesi için, kullanılan cihazaların Bluetooth uyumlu çiplerle donatılması gerekiyor. Kısa süre içersinde Türkiye`de de satışa sunulacak Kulaklık Mikrofon Seti, T28, T28 World, R320, R310, A2618 ve T20`de kullanılabiliyor. 2001 yılının başında ise Ericsson, dünyanın ilk Bluetooth cep telefonu olan R520 modelini payasaya sürecek. (FİNANSAL FORUM)


Diğer Teknoloji Haberleri