İyi tatiller!

Tatil programınızı internetten yapın

Bigpara Haber
İnternette açılan tatil siteleriyle artık planlarınızı bilgisayarınızın karşısından yapmanız mümkün. Birçok turizm acentasının sitelerinin yanısıra arka arkaya açılan tatil turlarısunan özel sitelerle tatil planı size sadece bilgisayar ekranınız kadar uzaklıkta.

Online rezervasyon...

Bu özel sitelerden en kapsamlısı online rezervasyon imkanı da sunan tatilborsasi.com. Bu siteden uçak tarifelerini öğrenebilir, planladığınız tatil programına göre online uçak ve hotel rezervasyonu yapabilirsiniz. Açık artırma bölümünde gayet uygun fiyatlara uçak bileti, otel konaklamaları ya da paket tatil turları bulmak mümkün. tatilborsasi.com bu bazda Türkiye’de bir ilk. Ayrıca verdiği tatil linkleri sayesinde gideceğiniz yerdeki hava durumunu, Atatürk havalimanı ile ilgili bilgileri, hangi ülkelere vize gerektiğini, döviz kurlarıyla ilgili bilmek istediklerinizi sadece linkleri tıklayarak öğrenebiliyorsunuz

tatilonline.com ise danışman tatil acentalığı hizmetini internet üzerinden sağlayan bir site. Şu anda 75 ülkede bulunan online seyahat acentalarıyla, 3000 otel ve 4000 turuyla herşeyi dilediğiniz gibi planlama özgürlüğünü sunuyor. Bu sitede istediğiniz tatil için alternatif fiyat seçenekleri ve seyahatinizi sigortalama özelliği de mevcut. Tatil online iş toplantıları için önerdiği programlarla seyahat acentaları için de uygun koşullar sunuyor.

Gezikolikler için...

gezikolik.com ise tatil planlarınız için en ince ayrıntıları bile planlayabileceğiniz alternatif seçenekler sunuyor. Bu siteden online rezervasyon yapamıyorsunuz daha çok tatille ilgili gerekli bilgilerin bulunduğu sitede pasaport ve vize için gerekli evraklardan döviz çeviricisine kadar birçok hizmeti bulmak mümkün.

Online rezervasyon yapılamayan ama tatil programı için işinize en çok yarayacak sitelerden biri de hotelguide.com. Bu siteden Türkiye’nin heryerindeki otellerle ilgili telefon numarası, konumu, yatak kapasitesi gibi bilgileri bulabilirsiniz.

Bigglook.com/biggtravel da tatil planıyla ilgili istediklerinizi bulabileceğiniz bir adres. Bu sitede oto kiralama ve restoran gibi tatil programı dışında da günlük işinize yarayabilecek adresler bulabilirsiniz. Biglook.com’un seyahat sitesinin en önemli özelliği bu sitenin yazarlarının forum şeklinde istediğiniz soruları cevaplandırabilmeleri.

Bu siteler dışında setur.com adresi gibi çeşitli turizm şirketlerinin web sitelerinden de istediğiniz tatil programını gerçekleştirmeniz mümkün ancak o zaman araya seyahat acentasını sokmuş olyorsunuz ve işlemleriniz onlar sizin yerinize gerçekleştirebiliyorlar. (Tradecnet)

Diğer Genel Haberleri