ıstmp Federalmogul ızmit Piston Ve Pim Uretim Tesisleri A.s.`nin 23.08.1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Ilgi: Sayi 4/GID-1672/MD/14854
Ilgide kayitli yazinizda istemis oldugunuz bilgiler asagida goruldugu gibidir.
a)Depremde hasar goren uretim tesisimiz Cumhuriyet Mahallesi, Muammer Dereli Sokak, No:2, 41100 Yenimahalle-Kocaeli adresinde kurulu olan fabrikamizdir.
b)Hasar goren bu tesisimizin hasar tespit calismalari hemen hemen tamamlanmis olup gerekli bakim, onarim ve ayarlari yapilarak tesisimizin 6 Eylul 1999 tarihinden itibaren uretime baslayacagini planlamis bulunuyoruz. Bu durumda 3 haftalik bir uretim kaybimiz soz konusu olup toplam kurulu kapasitemizin %6`lik bir kismina tekabul etmektedir.
c)Uc haftalik ciro kaybi takriben 350-400 Milyar TL olacaktir.
d) Tamir, bakim ekipleri, bazi elemanlari eksikte olsa calismalarina baslamis olup mevcut plana gore uretim makina ve tesislerini onararak uretime hazir hale getirmek icin buyuk bir ozveri ile calismaktadir.
e)Hasar tespit calismalari yerinde ve sigorta eksperlerininde hazir bulundugu bir ekip tarafindan gerceklestirilmis olup fabrika ici ve depolardaki duzenleme ve onarim calismalari devam etmektedir.
f)Tesislerimiz Anadolu Anonim Turk Sigorta Sirketi`ne sigortali olup, sigorta tutari 77.420.643 US$ `dir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri