İşte uzmanların önerdiği hisseler !

Anadolu Yatırım, haftalık hisse önerileri raporunu yayınladı. İşte uzmanların önerdiği hisseler...

Bigpara Haber

Geçtiğimiz hafta Cuma günü ABD tarım dışı istihdam verisinde saatlik kazançların zayıf gelmesi ile artan küresel risk iştahı, ABD Başkanı Trump'ın finans sektörü regülasyonlarını gevşetilmesi için adım atması ile yeni hafta da devam etti. Güne pozitif açılışla başlayan BIST100 endeksi, en yüksek 89.537'nin görülmesinin ardından yönünü aşağı çevirdi ve günün ilk yarısını %0,45'lik kayıpla 87.990 seviyesinden tamamladı. Geçen haftanın ilk yarısına göre haftalık prim %2,92 olurken, yılbaşına göre prim %13 olmuştur. Yeni haftada yurtiçinde Çarşamba günü açıklanacak olan Aralık ayı sanayi üretimi verileri takip edilecek. Sanayi üretimi GSYH büyümesi için öncü gösterge olduğundan önemli. Yurtdışında ise veri gündemi bu hafta sakin görünüyor. İngiltere'de Meclis Brexit kanununu ile ilgili çalışmalar ve Perşembe günü yapılacak oylama izlenecek.

CANLI BORSA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Haberin Devamı

Yatırım Komitesi üyeleri, bu hafta yaşanan hızlı yükseliş sonrasında kar realizasyonları görülebileceğini bununla birlikte bilanço döneminde olmamız nedeniyle hisse bazlı hareketlerin ön planda olacağını vurgulamışlardır. Kar realizasyonlarında 86.500'e doğru geri çekilme olabileceği belirtilirken, altına sarkmalarda 85.000'nin önemli destek olacağı belirtilmiştir. Bununla birlikte 88.500'ün üzerine yerleşme durumunda 90.000-92.000 yeni hedef olabileceği kaydedilmiştir. Stop-loss seviyelerinin kısa tutulmasını tavsiye etmişlerdir.

HAFTANIN HİSSE ÖNERİLERİ

Haberin Devamı

Geçen haftadan kalan hisselerden ASELS'I bu haftaki listemizde tutmaya devam ederken geçen hafta listemizde yer alan ve hedef fiyat görerek listeden çıkan TKFEN'i yeniden dahil ediyoruz. Haftanın yeni hisselerini ise ALCAR , AYGAZ , DEVA , KUTPO , NETAS ve TRKCM olarak belirliyoruz.

 

Diğer Borsa Haberleri