İşte altın fiyatlarındaki son durum!

Altının ons fiyatı üçüncü günde de yükselişini sürdürürken, gram altın 179,2 liradan, çeyrek altın ise 293 liradan alıcı buluyor.

Bigpara Haber

Altının gram fiyatı, haftanın son işlem gününe yükselişle başlamasının ardından 179,2 lira seviyelerinde dengelendi. Dün, dolar kuru ve altının ons fiyatındaki değer kazançlarının etkisiyle alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı günü önceki kapanışa göre yüzde 1,4 primle 177,7 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, haftanın son işlem gününe yükselişle başlamasının ardından saat 09.40 itibarıyla önceki kapanışına göre yüzde 0,79 artışla 179,2 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 293 lira, Cumhuriyet altını da 1.196 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı yatay bir seyirle 1.312 dolar seviyesinde bulunuyor.

ALTIN FİYATLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

ALTININ ONS FİYATI YÜKSELDİ

Haberin Devamı

Altın fiyatları doların bu yılın yüksek seviyelerinden gerilemesiyle ard arda üçüncü günde de yükseldi. Altının spot piyasadaki ons fiyatı yüzde 0.2 artışla 1,313.46 dolara yükseldi ancak ard arda üçüncü haftalık düşüşünü kaydetmeye hazırlanıyor.

 

Diğer Altın Haberleri