İsrail, Selahaddin yolunu ablukaya aldı

İsrail ordusu bu sabah saatlerinde, Gazze Şeridi`nin güneyi ile kuzeyini birbirine bağlayan Selahaddin yolunu yeniden ablukaya aldı

Bigpara Haber
İsrail ordusu bu sabah saatlerinde, Gazze Şeridi`nin güneyi ile kuzeyini birbirine bağlayan Selahaddin yolunu yeniden ablukaya aldı.

Filistinli güvenlik kaynakları, İsrail askerlerinin, füze saldırılarının ardından yola 2 bariyer kurduklarını belirterek, İsrail ordusu, gece Yahudi yerleşim birimleri Kfar Darom ve Guş Katif`in bulunduğu bölgede meydana gelen füze saldırılarından sonra Filistinli yetkilileri yolun güney kısmının kapatıldığına dair bilgilendirdi dedi.

Bu arada, İsrail askeri sözcüsü, Filistinli gruplar tarafından Pazar günü ilan edilen geçici ateşkesin ardından Gazze Şeridi`ndeki bir Yahudi yerleşim birimine yönelik füzeli saldırıları üzerine ilk kez resmi bir protesto notası verildiğini söyledi.

Öte yandan, Filistin kaynakları, İsrail askerlerinin Batı Şeria`nın Kalkilya kentinde bu sabah öldürdüğü El Aksa Şehitleri Tugayı militanının, El Fetih içinden çıkan radikal grubun lideri İbrahim Mansur`un yardımcılarından Mahmud Şaver olduğunu kaydettiler. (A.A.)

Diğer Genel Haberleri