İş-Tim`de İlk Hedef Telsim`i Sollamak

Bigpara Haber
Türkiye`nin ilk GSM 1800 operatörü İş - Tim`in Yönetim Kurulu üyesi Kadir Aktaş, ilk etapta Telsim`i sollayıp, Turkcell`in ardından ikinci sıraya yerleşmeyi, daha sonra da sektörde lider konumuna gelmeyi hedeflediklerini söyledi.
Altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Aktaş, yazılım ve donanım çalışmalarının da sonuçlanmak üzere olduğunu kaydetti. Avrupa`nın ikinci GSM operatörü olarak gösterilen Telekom Italia`ya, daha çok teknik konuların bırakıldığını belirten Aktaş, `Bu tabii diğer konularla ilgilenmiyor anlamına gelmez` diye konuştu. Şirketin, finansman ve personel işlerini ise ağırlıklı olarak İş Bankası yürütecek.


İş - Tim`in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince; Genel Müdürlük görevini ise Telekom Italia Mobil`den Giuseppe Firana yürütecek. Şirketin finansmandan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına da Saim Saatçi getirildi. 3`ten fazla genel müdür yardımcılığı düşünülen şirkette, atamaların izleyen günlerde hız kazanması bekleniyor. Aboneleri yıldıran `sabit ücretin` alınmaması konusunu düşündüklerini, değişik nedenlerle mevcut operatörlerden hızlı bir kaçış yaşanmasını beklediklerini belirten Aktaş, servis kalitesi, esneklik ve güvenilirlik açısından iddialı olduklarını söyledi. Aktaş, ocakta `alo` dedirtmeyi hedeflediklerini ifade etti. (FİNANSAL FORUM)


Diğer Teknoloji Haberleri