İlk evlilik alışveriş merkezi açılıyor

Bigpara Haber

Çeyizden balayı organizasyonuna kadar evlilik hazırlığı yapanların tüm ihtiyaçlarını tek bir yerden karşılamasna imkan veren ve 30 Nisan’da açılacak alışveriş merkezi Marry Mall, gelen taleple Ümraniye, İzmir, Ankara ve Gaziantep’te de kurulacak. Konsepti geliştiren ve merkezi kiralayan Porte Group’un başında ise Türkan Sabancı’nın yeğeni bulunuyor.

Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin tüm ihtiyaçlarını tek bir yerden karşılayacakları Türkiye’nin ilk evlilik konseptli alışveriş merkezi Marry Mall, 30 Nisan’da İstanbul’da kapılarını açmasının ardından büyük şehirlere de hızla yayılacak. Dünya Ticaret Merkezi’nin karşısında yer alan EGS B Blok binalarının EGS Blokları Yönetimi’nce alışveriş merkezine dönüştürülmesi ile hayata geçirilecek bu merkezin tanıtımı, dün Türkan Sabancı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Çeyiz, gelinlikçi, kuaför, kuyumcu, beyaz eşya ve ev tekstili, ev dekorasyonu, balayı organizasyonu gibi pek çok alanda 136 markanın bir arada yer alacağı bu konsepti geliştiren ve merkezin pazarlamasından sorumlu Porte Group’un başındaki isim ise merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı’nın yeğeni Hasibe Ustaoğlu.

Servisi de olacak

Merkezde 50-60 kişilik bir nikah salonu, düğün fotoğrafçısı ve hatta limuzin kiralama hizmetleri bulunacak. Çiftlerin pek çok yer gezerek boşa zaman harcadığını ve hedeflerinin şehirdışından da alışveriş için gelenleri cezbetmek olduğunu söyleyen Ustaoğlu, “İstanbul Ümraniye, İzmir, Ankara, hatta Gaziantep’ten bile talep geldi. Orta vadede bu noktalarda da açılacağız” dedi.

Hem EGS Blokları Yönetimi’nin hem de bu binaların yüzde 46’lık payla en büyük hissedarlarından biri olan Sanko Pazarlama’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Suavi Erengül, “22 bin 799 metrekarelik alan üzerine kurulu alışveriş merkezi, 14 bin 596 metrekare kiralanabilir alana sahip. 1.750 araçlık ücretsiz otoparkı, müşteri servisleri olacak” diye konuştu. Teknosa ve Boyner gibi markalara gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Porte Group’un taşıma, depolama, mortgage ve ticaret şirketleri de bulunuyor.

Diğer Genel Haberleri