ıhlas Krstl ıhlas Holding A.s.`nin 7 Ocak 2000 Tarihinde Basinda Yeralan Habere Iliskin Olarak Gondermis Oldugu Aciklama Asagiy

Bigpara Haber
"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Bahsi gecen gazete haberi; Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri: VIII, No: 20 Tebligi`nin 5. maddesinde belirtildigi gibi, kamuya aciklanmis bilgilere dayanarak ortakligimiz hakkinda yapilan yorum, analiz, degerlendirme ve tahmin niteliginde olmayip, tamamen yanlis ve asilsizdir.
Manipulasyon yaptigi belirtilen ve hakkinda SPK tarafindan suc duyurusunda bulunulan kisilerle sirketimizin hicbir alakasi olmadigi gibi, Emlak Bankasi`nca bu sahislara verildigi bahsedilen kredilerde de herhangi bir dahli bulunmamaktadir. Ayrica, Kristal Kola ve Mesrubat San. Tic. A.S.`nin halka arzi 1997 yili Agustos ayinda yapilmis olup, Emlak Menkul Degerler yonetiminin degisikligi gazete haberinden de anlasildigina gore 1998 yili Subat ayinda olmustur. Bir araci kurum veya bankanin yonetimini degistirmek veya mudahale etmek gibi sirketimizin herhangi bir yetkisi de bulunmamaktadir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri