İhaleler ve Mal Talepleri

Bigpara Haber
-RESMİ GAZETE, 25311 --------------------- (9 ARALIK 2003 SALI)

-BİNA İNŞAAT, ONARIM...

BAKIM VE ONARIM İŞLERİ YAPTIRILACAK - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı´nca, belediye sınırları içinde bulunan park, bahçe, yol ve tretuarların bakım ve onarım işeri ´´açık ihale usulü ile yaptırılacak. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 9.00´da belediyede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedeli mukabili belediyede bulunan İhale Şartname Hazırlık Şube Müdürlüğü´nden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

BİNA YAPIMI VE ÇEVRE TANZİMİ YAPTIRILACAK - Zonguldak Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü´nce, Zonguldak-Devrek ilçesi çok programlı Lisesi atölye binası yapımı ve çevre tanzimi işi ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Zonguldak Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek aynı yerden alabilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

BÜYÜK EBEVEYN GELİŞTİRME PROJESİ İNŞAATI YAPTIRILACAK - Ankara Valiliği Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü´nce, Türkiye Patentli büyük ebeveyn projesi inşaatı yapımı işi ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 10.30´da Ankara Valiliği´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek Ankara Valiliği Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü´nden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

KALDIRIM İNŞAATI YAPTIRILACAK - Altınoluk Belediye Başkanlığı´nca,muhtelif cadde ve sokakların bordür ve parke kaplama işleri ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İhale, 19 Aralık 2003 tarihinde saat 15.00´de Altınoluk Belediye Başkanlığı´nda yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili Altınoluk Belediyesi´nden temin edilebilir.

-KİRALIK...

HİZMET ARAÇLARI KİRALANACAK - BOTAŞ Kayseri İşletme Müdürlüğü Erzurum Şube Müdürlüğü´nce, muhtelif cins ve miktarda hizmet araçları ´´açık ihale usulü´´ ile kiralanacak. İhale, 14 Ocak 2003 tarihinde saat 14.00´de Botaş Kayseri İşletme Müdürlüğü´nde yapılacak. İhalenin teknik şartnamesi, BOTAŞ Erzurum Şube Müdürlüğü´nden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

ARAÇ KİRALANACAK - Turgutlu Belediye Başkanlığı´nca, 2004 yılında kullanılmak üzere 4 adet hizmet aracı ´´açık ihale usulü´´ ile kiralanacak. İhale, 26 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Turgutlu Belediyesi´nde yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyede bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü´nden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

-TIBBİ MALZEME, CİHAZ...

İLAÇ VE SERUM ALINACAK - İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi´nce, ´açık ihale usulü´´ ile 24 kalem ilaç ve serum satın alınacak. İhale, 5 Ocak 2003 tarihinde saat 14.00´de hastanede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedeli mukabili hastanede bulunan Satın Alma Servisi´nden temin edebilecekler.

-AKARYAKIT...

KALORİFER YAKITI ALINACAK - TEİAŞ Türkiye Elektrik İletim Genel Müdürlüğü A.Ş. 10. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü´nce (Samsun), toplam 120 bin kilogram kalorifer yakıtı ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de grup müdürlüğünde yapılacak. İhalenin teknik şartnamesi, bedeli mukabili aynı yerden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

KALORİFER YAKITI ALINACAK - Kırıkkale Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü İhale Komisyonu Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile 147bin kilogram kalorifer yakıtı satın alınacak. İhale, 5 Ocak 2004 tarihinde saat 15.00´de başkanlıkta yapılacak. İşin teknik şartnamesi bedeli mukabili aynı yerden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

BENZİN VE MOTORİN ALINACAK - Saraycık Belediye Başkanlığı´nca ´´açık ihale usulü´´ ile muhtelif cins ve miktarda akaryakıt ürünleri satın alınacak. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Saraycık Belediyesi´nde yapılacak. Akaryakıt ihalesinin teknik şartnamesi, bedeli mukabili Belediyedebulunan Hesap İşleri Müdürlüğü´nden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

BENZİN VE MOTOR YAĞI ALINACAK - Fethiye Belediye Başkanlığı´nca, 2004 yılı içinde belediye araçlarında kullanılmak üzere muhtelif miktarda motorin, süper benzin, otogaz, LPG ve motor yağları ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyede bulunan Fen İşleri Bölümünden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecekler.

AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALINACAK - Aydın Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile akaryakıt ve akaryakıt ürünleri satın alınacak. İhale, 19 Ocak 2004 tarihinde saat 10.00´da Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü´nden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

MOTORİN ALINACAK - Trabzon Yeşilova Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile 60 bin litre motorin satın alınacak. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Yeşilova Belediyesi´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek Yeşilova Belediye Başkanlığı´ndan temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

KALORİFER YAKITI ALINACAK - Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Afet İşleri Genel Müdürlüğü´nce, toplam 190 bin kilogram kalorifer yakıtı ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 30 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de müdürlükte yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek müdürlükte bulunan Alım Satım ve Ambarlar Müdürlüğü İhale Şefliği´nden temin edebilecekler.

AKARYAKIT VE KALORİFER YAKITI ALINACAK - Yalova Devlet Hastanesi Başhekimliği´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile 4 kalem akaryakıt, motoryağı ve kalorifer yakıtı satın alınacak. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili Yalova Devlet Hastanesi´nden temin edilebilir. İhale tüm isteklilere açık olarak yapılacak.

BENZİN VE MOTORİN ALINACAK - Ölüdeniz Belediye Başkanlığı´nca, belediye araçlarında kullanılmak üzere 95 bin litre motorin, 4 bin 500litre süper, 2 bin 500 litre kurşunsuz benzin ve 250 litre gazyağı ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 15.00´de Ölüdeniz Belediyesi´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyede bulunan Fen İşleri Servisi´nden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

MOTORİN, BENZİN VE HİDROLİK YAĞ ALINACAK - Isparta Gelendost Yaka Belediyesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile 55 bin litre motorin, 3 bin litre süper benzin, bin litre 20/50 motor yağı ile 500 litre hidrolik yağ satın alınacak. İhale, 26 Aralık 2003 tarihinde saat 15.00´de Yaka Belediyesi´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili belediyede bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü´nden temin edilebilir.

MUHTELİF AKARYAKIT ALINACAK - Niğde Alay Belediye Başkanlığı´nca, 78 bin litre motorin ve 4 bin litre kurşunsuz benzin ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 7 Ocak 2004 tarihinde saat 10.00´da belediyede yapılacak. Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalenin teknik şartnamesi,bedeli mukabili Muhasebe Müdürlüğü´nden temin edilebilir.

AKARYAKIT VE KALORİFER YAKITI ALINACAK - Tekirdağ Çerkezköy Belediye Başkanlığı´nca belediye araçlarında kullanılmak üzere muhtelif cins ve miktarda akaryakıt ve kalorifer yakıtı ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 5 Ocak 2004 tarihinde saat 10.30´da belediyede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyeden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

MOTORİN VE BENZİN ALINACAK - Antalya Çalkaya Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile 70 bin litre motorin, 10 bin litre süper ve 5 bin litre kurşunsuz benzin satın alınacak. İhale, 29 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Çalkaya Belediyesi´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyeden alabilecekler.

-HİZMET SEKTÖRÜ...

TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Muğla PTT Başmüdürlüğü´nce Muğla, Dalyan, Marmaris-İçmeler, Turgutreis, Ula, Datça, Bodrum, Fethiye ve Güllük PTT merkezlerinin temizlik işleri ´´açık usulü´´ ile ihale edilecek. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 11.00´de Muğla PTT Başmüdürlüğü´nde yapılacak.

YEMEK YARDIMI YAPTIRILACAK - Antalya Büyükşehir Belediyesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile toplam 305 adet memur personele yemek yardımıihale edilecek. İhale, 9 Ocak 2004 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İstekliler teknik şartnameyi belediyeden alabilecekler. İhaleye tüm istekliler katılabilecekler.

TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Ege Linyitleri İşletme Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile malzemesiz olarak 1 yıl süreyle temizlik işleri yaptırılacak. İhale, 23 ocak 2004 tarihinde saat 14.00´de müdürlükte yapılacak. İşin teknik şartnamesi İşletme Müdürlüğü´nden temin edilebilir. İhaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.

ÇÖP TOPLAMA VE TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Beyşehir Belediye Başkanlığı´nca, ilçenin temizlik işleri ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 5 Ocak 2004 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İstekliler teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyede bulunan Fenİşleri Müdürlüğü´nden görebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

BAKIM VE ONARIM İŞİ YAPTIRILACAK - Kütahya Belediye Başkanlığı´nca, Fen İşleri Müdürlüğü inşaat işleri bakım ve onarım hizmet işleri ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 6 Ocak 2004 tarihinde saat 10.30´da başkanlıkta yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedeli mukabili belediyede bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü´nden temin edebilecekler.

YIKIM İŞİ YAPTIRILACAK - Zeytinburnu Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile Zeytinburnu dahilindeki muhtelif cadde ve sokaklardaki bazı yerlerin yıkımı işi ihale edilecek. İhale, 26 Aralık 2003 tarihinde saat 11.00´de Zeytinburnu Belediyesi´nde gerçekleştirilecek. İhalenin teknik şartnamesi, bedel ödenerek belediye Fen İşleri Müdürlüğü´nden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

TEMİZLİK VE İLAÇLAMA YAPILACAK - Şanlıurfa Doğum ve Çocuk BakımeviHastanesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile toplam 85 işçi ile temizlik veilaçlama hizmetleri yaptırılacak. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek Satın Alma Komisyon Başkanlığı´ndan temin edebilecekler. Söz konusu ihaleye yerli firmalar katılabilecek.

YEMEK ÇIKARMA VE DAĞITMA İŞLERİ YAPTIRILACAK - TCDD 6. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alımı İhale Komisyonu Başkanlığı´nca (Adana), ´´açık ihale usulü´´ ile Adana iaşe merkezinde yemek çıkarma ve dağıtım işleri ihale edilecek. İhale, 30 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da TCDD 6. Bölge Müdürlüğü´nde yapılacak. İhaleye katılmak isteyen firmalar, teknik şartnameyi komisyondan alabilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile Süleyman Demirel Kültür Merkezi temizlik hizmeti işi ihale edilecek. İhale, 24 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de İzmit Büyükşehir Belediyesi´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedel ödenerek İzmit Büyükşehir BelediyesiŞehir Tiyatrosu Şube Müdürlüğü´nden temin edilebilecek.

TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ankara Şube Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile toplam 21 işçi ile temizlik işi ihale edilecek. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da TMO Ankara Şube Müdürlüğü´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek Şube Müdürlüğü´nden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

-PROJE VE MÜHENDİSLİK...

KAMULAŞTIRMA ÇALIŞMALARI YAPTIRILACAK - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı´nca, belediyenin sorumluluk alanları dahilinde harita ve emlak kamulaştırma çalışmaları işi ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 31 Aralık 2003 tarihinde saat 12.00´de belediyede yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili belediyede bulunan Makina İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı´na bağlı İhale Şartname Hazırlık Şube Müdürlüğü´nden temin edilebilir.

-GIDA...

DANA ETİ ALINACAK - Muğla Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür veSpor Dairesi Başkanlığı´nca, toplam 20 bin kilogram kemikli dana eti ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 7 Ocak 2004 tarihinde saat 10.00´da başkanlıkta yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedeli mukabili Rektörlükten temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

ET VE ET ÜRÜNLERİ ALINACAK - Sağlık Bakanlığı Bolu İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile 8 kalem et ve et ürünleri satın alınacak. İhale, 24 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili hastanede bulunan Satın Alma Birimi´nden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecekler.

DANA ETİ SATIN ALINACAK - Antakya Doğum ve Çocuk Bakımevi Baştabipliği´nce, 5 bin kilogram kemiksiz dana eti ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 23 Aralık 2003 tarihinde saat 10.30´da Antakya Doğum ve Çocuk Bakımevi´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili hastaneden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

-MAKİNE-ALET...

DIŞ LASTİK ALINACAK - Karadeniz Bakır İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile toplam 39 adet muhtelif ebatlıiş makinesi dış lastiği satın alınacak. İhale, 7 Ocak 2003 tarihinde saat 14.30´da müdürlükte yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek genel müdürlükten temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

SONDAJ MAKİNESİ ALINACAK - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile 14 kalem delme patlama sondaj makinesi yedekleri satın alınacak. İhale, 24 Aralık 2003 tarihinde saat 15.00´de TTK Genel Müdürlüğü´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili müdürlükten temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

-HURDA...

İHTİYAÇ FAZLASI TAŞIT SATILACAK - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. GölbaşıSosyal Tesisleri İşletme Müdürlüğü´nce, Ankara Gölbaşı sosyal tesislerinde ihtiyaç fazlası ölü stok taşıt ve iş makinesi ´´kapalı zarfla teklif alma usulü´´ ile satılacak. İhale, 22 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de müdürlükte yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek TEİAŞ Gölbaşı Sosyal Tesisleri İşletme Müdürlüğü´nden temin edebilecekler.

MUHTELİF MALZEME SATILACAK - Türk Telekomünikasyon A.Ş. Erzincan İl Telekom Müdürlüğü´nce, Motorlu Araçlar Atölyesi´nin kapatılması nedeniyle atıl durumda bekleyen toplam 55 kalem yeni ve müstamel malzeme satılacak. İhale, 24 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Erzincan İl Telekom Müdürlüğü´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili aynı yerde bulunan TelekomMüdürlüğü Muhasebe Müdürlüğü´nden temin edilebilir.

-KİMYEVİ MADDE, CİHAZ...

BOYA VE TİNER ALINACAK - Karayolları Genel Müdürlüğü´nce, yatay işaretleme hizmetlerinde kullanılmak üzere 6 bin ton beyaz renkli soğuk yol çizgi boyası ile bu boyaya uygun 160 ton tiner ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 20 Ocak 2004 tarihinde saat 10.00´da Karayolları Genel Müdürlüğü´nde yapılacak. İhaleye katılmak isteyen firmalar, teknik şartnameyi bedel ödeyerek müdürlükten alabilecekler. İhaleye tüm istekliler katılabilecek.

-ELEKTRİK, ELEKTRONİK...

ELEKTRİK TESİS İŞLERİ YAPTIRILACAK - TEDAŞ Genel Müdürlüğü İzmir Elektrik Dağıtım Müessesesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile muhtelif etapların elektrik tesis işleri ihale edilecek. İhale, 30 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Elektrik Dağıtım Müessesesi´nde yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek aynı yerden temin edebilecekler.

GÜÇ KAYNAĞI ALINACAK - TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü´nce, 2 adet 200 KVA´lık kesintisiz güç kaynağı ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 5 Ocak 2004 tarihinde saat 14.00´de TCDD Genel Müdürlüğü Malzeme Dairesi Başkanlığı´nda yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedel ödenerek aynı yerden temin edilebilir.

MUHTELİF ELEKTRONİK MALZEME ALINACAK - TRT Kurumu Genel Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile bilgisayar kontrollü telsiz mikrofon ve kulak içi dinleme sistemi ve efekt mikrofonu satın alınacak. İhale, 30 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de müdürlükte yapılacak. İhalenin teknik şartnamesi aynı yerden temin edilebilir.

-İNŞAAT MALZEMESİ...

MUHTELİF İNŞAAT MALZEMESİ ALINACAK - Antalya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nce, Antalya Merkez Yeniköy Kasabası Tomalar mahallesinde yapılmakta olan 12 derslikli ilköğretim okulu inşaatı için muhtelif cins ve miktarda malzeme ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 23 Aralık 2003 tarihinde saat 9.30´da İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili aynı yerden temin edilebilir.

-BASIM-KIRTASİYE...

ÇOCUK DERGİSİ BASTIRILACAK - TÜBİTAK, Bilim ve Teknik Dergisi ile Bilim Çocuk Dergisi´nin basımı hizmetleri işini ´´açık ihale usulü´´ ile yaptıracak.İhale, 21 Ocak 2004 tarihinde saat 15.00´de TÜBİTAK´ta yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek aynı yerden temin edebilecekler.

Diğer Genel Haberleri