HSBC`den hisse önerileri!

HSBC Yatırım, BİM, Enka, Erdemir, Turkcell ve THY için `Endeksin Üzerinde Getiri` önerisinde bulundu...

Bigpara Haber

HSBC Yatırım, BİM, Enka, Erdemir, Turkcell ve THY için `Endeksin Üzerinde Getiri` önerisinde bulundu. Raporda, Türk Telekom ve Turkcell hedef fiyatını indirirken, önerilerin korunduğunu bildirildi.

Raporda şu değerlendirme yapıldı:

HSBC Banka-Dışı Hisse Tavsiyeleri Raporu

Ekonomide beklenen yavaşlamaya duyarlılığı düşük, operasyonel ve finansal açıdan defansif yapıya sahip ve karlılığını 2014 gibi zor bir dönemde artırma potansiyeli bulunan hisseleri öneriyoruz.

Tavsiyelerimiz “Endeksin Üzerinde Getiri” önerimiz bulunan BİM, Enka, Erdemir, Turkcell ve Türk Hava Yolları. Hedef fiyatlarımız (değişiklik yok) BİM için 50.0TL, Enka için 8.15 TL, Erdemir için 3.3 TL, Turkcell için 13.5 TL ve THY için 9.0 TL.

HSBC Yatırım Menkul Değerler, Türk Telekom ve Turkcell hedef fiyatını indirdi.

Raporda şu değerlendirme yapıldı:

CANLI BORSA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

HSBC Telekomünikasyon Sektör raporu yayınladı. HSBC, Türk Telekomünikasyon şirketlerinde önümüzdeki dönemde büyümenin temel desteğinin mobil internet erişimi yoluyla olacağını düşünüyor. Bu çerçevede aybaşında ön ödemeli kartlar için mobil internet vergilerinin düşürülmesini, veri tüketiminin artmasını sağlayacağı için olumlu bir gelişme olarak görüyor.

HSBC, Telekomünikasyon hisselerinin içinde bulunduğumuz makroekonomik riskleri fiyatladığını düşünüyor ve önümüzdeki dönemde, hisse değerlemelerinin olumlu makroekonomik ve politik gelişmelerle destekleneceğine inanıyor.

HSBC gözden geçirdiği tahminlerle Turkcell için hedef fiyatını 15.6 TL’den 13.5 TL seviyesine çekerken, Endeksin Üzerinde Getiri önerisini koruyor. Türk Telekom için ise, hedef fiyatı 7.2 TL’den 6.4 TL’ye revize ediyor ve Endekse Paralel Getiri önerimizi koruyor.

Diğer Genel Haberleri