Hem ziyaret hem ticaret

Bigpara Haber
Medyanın ağır topları her yıl Ideho`nun dağlarında yer alan Sun Valley isimli köyünde biraraya geliyor. Devler, hem sektörü değerlendiriyor hem de dinlenip, eğleniyorlar

İdemo`nun dağlarındaki Sun Valley isimli köy her yıl bir hafta boyunca medya dünyasının merkezi haline geliyor. Medya dünyasının ağır topları, CEO ve patronlar, Amerikan yatırım bankalarından Allen & Co`nun davetlisi olarak bu köye geliyor, burada dinleniyor, outdoor aktivitelere katılıyor ve beyin fırtınası yapıyorlar.

Bir haftalık tatile Bill Gates`den tutun da yatırımcı Warren Buffet`e, milyarder Haim Saban`dan MGM`in yine milyarder olan patronu Kirk Kerkorian, AOL Time Warner Entertainment`ın CEO`su Richard Parsons`a kadar medya patronu ve CEO`lar katılıyor.

Her sabah 06.30`da kalkan medya sorumluları, kısa bir yürüyüşün ardından panellere ya da Wal-Mart, Viacom gibi şirketlerin prezantasyonlarına katılıyorlar. Öğleden sonraları ise patronlara at binmeleri, balık tutmaları ya da istediklerini yapabilmeleri için boş bırakılıyor.

Diğer Genel Haberleri