Hedefi Rus damatları da giydirmek

Adimo`nun hedefi, Rus damatları da giydirmek

Bigpara Haber

Hedef pazarlarının Rusya olduğunu vurgulayan firma ortağı Murat Tunçer, 2015`te ayrıca İstanbul`da şube açmayı planladıklarını söyledi.

Modanın kalbi Paris`te 2010 yılında düzenlenen Gelinlik Damatlık ve Abiye Fuarı`nda En iyi damatlık ödülü alan, Fransa, İspanya, Portekiz, Mısır, İtalya, İran ve Mozambik`e damatlık ihraç eden İzmirli MGM Tekstil`in Adimo markası, şimdi de Rus damatları giydirecek. Hedef pazarlarının Rusya olduğunu vurgulayan firma ortağı Murat Tunçer, 2015`te ayrıca İstanbul`da şube açmayı planladıklarını söyledi.

MGM Tekstil ve Sanayi Ticaret ortağı Murat Tunçer, İstanbul`da şube açıp geri dönen çok sayıda firma olduğunu anımsatarak, doğru zamanda doğru altyapı oluşturduktan sonra bu adımı atmak istediklerini vurguladı.

Tunçer, babadan gelen bu mesleği 3 kardeş olarak sürdürdüklerini dile getirdi. Tunçer, ağabeyi Mustafa Tunçer`in şirketin ihracat çalışmaları ile ilgilendiğini, kendisinin iç pazardan sorumlu olduğunu, kız kardeşi Meltem Doğan`ın ise şirkete lojistik destek verdiğini anlattı. Tuncer, 60 yıla yaklaşan bir ticaret hayatımız var. Perakendeci olarak bu işe başladık. Ağabeyimin üniversiteyi bitirdiği 1988`de bu sektöre girdik. 1996`da da MGM`yi kurduk. Aynı yıl Latince`de ‘güçlü erkek` anlamına gelen Adimo markasını tescil ettirdik. Kaban üretiyorduk, ama marka olmayı 2000 yılında girdiğimiz damatlık ile başardık diye konuştu.

En fazla damatlık satışı Fransa`ya

İhracatta hedef pazarlarının Rusya olduğuna dikkat çeken Tunçer, 250 milyon kişilik Rusya pazarında damatları giydirmeye talibiz dedi. Bu yıl ihracat pazarlarına Mısır`ı da eklediklerini söyleyen Tunçer, İspanya`ya ihracatın yoğunluk kazandığını, İran`dan ise büyük beklenti içinde olduklarını belirtti. İhracat için 2005`te yurtdışındaki fuarları takip etmeye başladıklarını ve 2008`de ilk ihracatlarını Yunanistan`a gerçekleştirdiklerini vurgulayan Tunçer, Şimdi en fazla damatlık ihraç ettiğimiz ülke Fransa. kobiden.com muhabiri Arzu Alp haberine göre; ayrıca İspanya, Portekiz, Mısır, Almanya, İtalya, İran ve Mozambik`e de damatlık ihraç ediyoruz. Mozambikli müşterimiz bizi internetten bulup gelmişti dedi.

Diğer Şirket-Haberleri Haberleri