Havaalanlarında kablosuz internet

Bigpara Haber
Uçakla seyahat edenler için, bilgiye ulaşmak artık hem çok kolay, hem de daha ekonomik. Mobynet-Superonline, kablosuz yüksek hızlı internet erişim hizmetini İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali`nde kullanıma sundu. Tepe-Akfen-Vie (TAV), Cisco Systems, Mikom ve Gantek Teknoloji`nin de dahil olduğu projeyle günde yaklaşık 30 bin yolcunun giriş-çıkış yaptığı terminalde yanında dizüstü bilgisayarı olanlar rahatlıkla kablosuz internet erişimi sağlayacaklar.

Maliyet avantajı da var

Seyahat eden profesyonellere çağdaş ve mobil iletişimin tüm avantajlarını sunan bu hizmetin parçası olmaktan mennuniyet duyduklarını kaydeden Superonline Genel Müdürü Savaş Ünsal, şunları söyledi: `Bizim bu projeyle sunduğumuz imkanlar; mobil ağ, hızlı ve garantili iletişim, her açıdan güvenirlilik, sürekli kullanıma hazır olmak, uzman kadroyla destek garantisi, kolay operasyon, her ortam için entegre çözümden oluşmaktadır.`

Yeni hizmet sayesinde seyahat edenler, taşınabilir bilgisayarları ile havaalanlarında belli noktalardan geçici olarak temin edebilecekleri özel kartı bilgisayarlarına takarak, şirket ağlarına ya da internete bağlanabiliyor. Kullanıcılar, hızla e-mail gönderip alabiliyorlar. Ayrıca cep telefonuyla internete bağlanmanın maliyeti hafifliyor.

Diğer Teknoloji Haberleri