Göktürk`te Starlife

Bigpara Haber

Toplam 74 konuttan oluşan Starlife Göktürk projesi temmuzda teslim ediliyor. Projede konut fiyatları 270 bin liradan başlıyor.

Prestij İnşaat tarafından İstanbul’un önemli konut bölgelerinden biri olan Göktürk’te yapılan StarLife Göktürk 2.609 metrekare arsa üzerinde toplam 15 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. StarLife Göktürk’te bu inşaat alanının 6 bin metrekaresi sosyal alanlara ayrılıyor.

İnşaatına 2009 başında başlanan StarLife Göktürk evlerinin 2010 yılının temmuz ayında tamamlanması planlanıyor.

Toplam 74 konut tan ve 850 metrekarelik bir işyerinden oluşan Göktürk StarLife konutlarında konutların büyüklüğü ise 89 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

StarLife Göktürk konutlarında daire fiyatları 270 bin lira ile 650 bin lira arasında değişiyor.

Şimdiye kadar konutların yüzde 30’unun satıldığı StarLife Göktürk projesinde Vakıfbank ve Akbank’tan uzun vadeli konut kredisi kullanılabiliyor.

StarLife Göktürk konutlarında 2+1, 3+1 ve normal ve dubleks olmak üzere toplam 24 çeşit daire bulunuyor. StarLife Göktürk projesinde .2+1 dairelere 1 araçlık, 3+1 dairelere 2 araçlık kapalı otopark veriliyor. 
 
Dünya Göz Hastanesi ve Digicom’un ortak olarak hayata geçirdiği bir proje olan Star Life Göktürk projesinde terasta açık yüzme havuzu, güneşlenme alanı ve sadece bina sakinlerinin kullanabileceği orman manzaralı bir kafeterya bulunuyor. StarLife Göktürk konutlarında ayrıca sosyal tesislerde ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, 2 adet sauna, fitness merkezi ve Türk hamamı bulunuyor.

StarLife Göktürk konutları Göktürk’te İstanbul Caddesi yer alıyor. 
 
Tel: 0212 322 74 59

Diğer Konut Haberleri