Glmde Global Menkul Degerler A.s.`nin 21.09.1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Sirketimizin "Yonetici Personel" yapisinda asagidaki degisikliklerin meydana geldigini IMKB Kotasyon Yonetmeligi m. . 18/A-e bendi geregince bildiririz.
1) Arastirma Departmani Direktoru Aslihan Basaran Sen gorevinden ayrilmis olup Arastirma Departmanina Sirketimizde Bas Ekonomist olarak gorev yapan Cem Akyurek Direktor olarak, Sirketimizde Mudur olarak gorev yapan Kagan Cevik de Direktor Yardimcisi olarak atanmislardir.
2) Yurtici Satis ve Pazarlama Departmani Direktoru Cem Kalyoncu gorevinden ayrilmis olup, Sirketimizde Direktor Yardimcisi olarak gorev yapan Gokhan Ozer Yurtici Satis, Pazarlama, Insan Kaynaklari ve Idari Islerden sorumlu Direktor olarak atanmistir.
3) Simin Onat Yurtdisi Satis, Pazarlama ve Trading Departmanina Direktor Yardimcisi olarak atanmistir.
4) Kurumsal Finansman Departmani Direktor Yardimcisi Banu Gulsever gorevinden ayrilmis olup, Sirketimizde Mudur olarak gorev yapan Ercan Nuri Ergul Direktor Yardimcisi olarak, Mudur Yardimcisi olarak gorev yapan Omer Tugrul Bilhan Mudur olarak atanmislardir.
5) Finans Muhasebe Departmaninda; Bakirkoy Subesi Muhasebe Muduru olarak gorev yapan Vedat Haki Muhasebe Muduru olarak, Sirketimizde Mudur Yardimcisi olarak gorev yapan Mehmet Emin Ozbey Nakit Operasyonlarindan sorumlu Mudur olarak, Sirketimizin Kurumsal Finansman Departmaninda Mudur olarak gorev yapan Sukru Barlas Risk Yonetimi, Butce Planlama, Yonetim Raporlama, Takas ve Back/Office`den sorumlu Mudur olarak atanmislardir.
6) Burcu Yalman Yurtdisi Operasyonlardan sorumlu Mudur olarak atanmistir.
7) Husnu Kemal Erpamir daha once Mudur Yardimcisi olarak gorev yapmakta oldugu Bilgi Islem Departmanina Mudur olarak atanmistir. " (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri