Glmde Global Menkul Degerler A.s.`nin 07.04.1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Ilgi: SPK`nun AFD/04/37 sayili, 04.01.1999 tarihli "2000 yili sorunu" konulu yazisi.
Ilgi`de yeralan yazi ile, bu yazida belirtilen periyotlarda, "2000 yili sorunu" ile ilgili olarak IMKB Bulteni`nde aciklamalar yapilmasi talep edilmektedir. Asagida yeralan aciklamalarin IMKB Bulteni`nde yayinlanmasi hususunu bilgilerinize sunariz.
2000 Yili Projesi
2000 yili problemi ile ilgili olarak proje plani hazirlandi. Bu proje icinde asagidaki basliklar yer almaktadir.
- Projelendirme,
- Envanter Cikarilmasi,
- Kaynaklarin Belirlenmesi,
- Uyumluluk Testleri ve Cozumler,
- Devreye Alma,
- Is Sureklilik Planlamasi ve Kriz Yontemi
Global Menkul Degerler, merkez ve sube bazinda hadrware, software, cevre urunleri ile ilgili envanter cikartilmasi icin standart bir sablon olusturuldu. Bu islemin yapilmasi icin ilgili bir firmadan teklif alindi. Bu teklifin en kisa zamanda degerlendirilip isleme konulmasi ile ilgili calismalar devam etmektedir.
Local PC`ler bazinda, bazi shareware test programlari ile 2000 yili uyumluluk deneme calismalari yapilmistir.
Merkez ve subelerde kullandigimiz Novell Netware 3.12 versiyonunun uyumsuz oldugu belirlenmis, 2000 yilina uyumlu hale getirilmesi icin gerekli firmalarla irtibata gecilmistir.
2000 uyumunun belgelenmesi ile ilgili olarak; hardware, software ve cevre urunleri icin iliskide oldugumuz firmalardan uyumunun belgelenmesi ile ilgili raporlar istenmektedir.
Epsilon Egitim Yonetim Danismanligi`nin duzenledigi "2000 yili sorunu ve cozum yontemleri" "2000 yili uyumlu kurum ornekleri" etkinlik programina katilinmistir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri