Giyilebilir bitcoin uygulamaları

Bitcoin uygulamaları hayatımıza her geçen gün daha fazla dahil oluyor. Telefonlarımızda ve tabletlerimizde kullandığımız uygulamalara artık saatimizde kullandığımız Bitcoin uygulamaları ekleniyor.

Bigpara Haber

Gün içerisinde Bitcoin alım satım yapan kişilerinin en temel ihtiyacı devamlı Bitcoin fiyatı takip etmektir. Fiyatı takip etmek için artık bir seçeneğimiz daha var, akıllı saatler.

Apple Watch üzerinde Bitcoin fiyatını takip etmek için yapmanız gereken sadece borsa uygulamasını telefonunuzdan açıp "BTCUSD=X" değerini eklemeniz. Bu değeri eklediktan sonra Apple Watch üzerinden artık Bitcoin fiyatını takip edebilirsiniz.

Bitcoin fiyatını borsa uygulamasından takip etmek yerine direk saatin kadranı üzerinden takip etmek isterseniz, istediğiniz saat kadranını seçip özelleştir demeniz ve fiyatı kadranın üzerinde nerede görmek istediğinizi seçmeniz yeterli. En alt kısıma yerleştirdiğinizde oldukça kullanışlı oluyor.

Haberin Devamı

Android işletim sistemli akıllı saatlerinizde aynı işlemleri gerçekleştirmeniz mümkün. Android platformu özellikle kadranların kişiselleştirilmesinde çok daha fazla seçenek sunuyor.

Andorid kullanan birden fazla markanın akıllı saati olduğu için bu noktada seçenek sayısı tahmin edebileceğiniz gibi çok daha fazla. Android üzerindeki uygulamalar ayrıca fiyat için alarm kurmanıza imkan tanıyor.

Telefon üzerinden bitcoin fiyatı için alarm kuran birisi çoğu zaman gün içinde Bitcoin fiyatını takip etmeye devam ediyor. Akıllı saatler üzerinde kadran kısmına yerleştirilen Bitcoin fiyatı telefonu çıkarıp bakmaktan çok daha hızlı olduğu için çok fazla zaman kazanmamızı sağlıyor.

Bu yazımızda sadece akıllı saatleriniz üzerinden nasıl Bitcoin fiyatını takip edebileceğinizden bahsettik. Önümüzdeki yazılarda akıllı saatler üzerindeki cüzdan uygulamaları ve Bitcoin alıp gönderme işlemlerini detaylı ele alacağız.

Kaynak:Alp IŞIK-BTCTurk

Diğer Gündem Haberleri