Girişimciler için fırsat

Genç ve yaratıcı girişimciler için fırsat

Bigpara Haber



“British Council Genç Yaratıcı Girişimci Kültür Ödülü” başvuruları başladı.

Yaratıcı endüstriler alanında kendine güvenen genç girişimcilere yönelik düzenlenen ve uluslar arası bir ödül olan British Council Genç Yaratıcı Girişimci Kültür Ödülü” Girişimcilere kaçırmak istemeyecekleri olanaklar sunuyor. dinamikkobi.com.tr haberine göre; yarışmanın ödülü olan kültür ödülünü kazanacak iki girişimci Temmuz ayında İngiltere’ye gidecek ve Remix Zirvesi’nde iş fikirlerini geliştirmek için fırsat yakalayacak.

KREDİ FAİZ ORANLARINI KARŞILAŞTIRMAK İÇİN TIKLAYIN...

Dünya çapında yaratıcı ve kültürel endüstrilerde yeniliklere kapı açan en başarılı girişimcileri destekleyen British Council bu yıl Genç Yaratıcı Girişimci (GYG) Programı ile kültür, teknoloji ve girişimcilik  alanlarında faaliyet gösteren girişimcilere yöneliyor. Kültür Ödülü 2014, yenilikçi model ve dijital platformlar kullanarak yaratıcı sektörleri geniş kitlelere ulaştırabilen girişimcilerini arıyor.

14 Mayıs’ta ücretsiz online seminer düzenleniyor, son katılım tarihi ise 26 Mayıs!

British Council, yaratıcı girişimcilik, Genç Yaratıcı Girişimci Programı ve Kültür Ödülü hakkında daha detaylı bilgi vermek üzere 14 Mayıs’ta online bir seminer düzenleyecek. British Council Yaratıcı Girişimcilik Global Program Müdürü Caroline Meaby’in programla ilgili bilgi vereceği online seminerde katılımcılar yarışma ile ilgili merak ettiklerini sorma fırsatını da yakalayacak.

PİYASALARDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Başvuru süreci sonunda belirlenecek olan iki girişimci 13 – 19 Temmuz tarihleri arasında uluslararası 10 girişimci için Londra’da düzenlenecek olan özel bir programa katılmaya hak kazanacaklar. British Council, Bloomberg, Google, the Guardian ve Culture Label tarafından Londra’da düzenlenecek olan Remix Zirvesi`ni de içeren bu program, İngiltere ve Türkiye arasında geniş çaplı iş bağlantıları kurabilmek adına oldukça önemli bir fırsat sunuyor. Yarışmaya katılımda bir yaş sınırı ise belirtilmedi.

Diğer Girişim Haberleri