Gima Gida Ve ıhtiyac Maddeleri T.a.s.`nin Borsa Baskanligi`nca Istenen Aciklamaya Cevaben Gonderdigi 04.11.1997 Tarihli Yazisi Asa

Bigpara Haber
"1)Yenilee calismalari nedeniyle kapali kalacagi belirtilen 17 magazamizdan 11 adedinde calismalar tamamlanarak satisa acilmistir. Geriye kalan alti magazamizda ise herhangi bir calisma yapilmayarak ikinci asamaya birakilmistir. Ikinci asaada ise yenilenecek magazlaarimizla ilgili degerlendirme calismalara halen devam etmekte olup, degerlendirme sonucuna gore 15 kadar magazanin ciro kaybina neden olmayacak sekilde kapatilmadan otomasyona gecirilmesi ve zorunlu tadilatlarinin yapilmasi tasarlanmaktadir.
2)Yenileme calismalari tamamlanan magazalarin acilislarinin ve tadilat sonuclarinin toplu olarak bildirilmesinin uygun olacagi dusunulerek 31.10.1997 tarihli yazimizla bildirilmistir.
3)Teblig`in 3/C-b maddesi yenileme calismalarinin aciklama yapilmasi gereken bir durum olmadigi seklinde degerlendirilmistir. Fakat son uc ay icerisinde yapilan yenilemelerin cok sayida magazada ve kisa surede olmasi nedeniyle yatirimcilarin bilgilendirilmesine yonelik olarak toplu bir sekilde teblig kapsami disinda duyurulmustur." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri