`Gerçek sermayemiz insandır`

Bigpara Haber
Mercedes-Benz Türk üç yıldır mavi yakalılar için oluşturduğu `Kapsam İçi Performans Değerlendirme Sistemi` (KPDS) doğrultusunda, 2005 verileri içinde en yüksek notu alan 113 çalışanına ödül verdi. KPDS uygulamasının amacı kişisel, mesleki gelişim sağlamak ve güven aşılamak.
Performans yıldızları ödül töreninde konuşan Mercedes Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Jürgen Zieger Başarıya ulaşan tüm firmalarda gerçek sermaye insandır. Mercedes Benz Türk geçen yıl en yüksek kamyon üretim, en yüksek ihracat, en fazla otobüs üretimi ve en yüksek ciroya insan yatırımı sayesinde ulaşmıştır dedi.
Mercedes Benz Türk Otobüs Teknik Direktörü Çetin Atsür ise şunları söyledi En iyiler bizim çatımız altında toplanmıştır. Biz burada şampiyonun şampiyonunu seçtik. Mercedes Benz Türk olarak büyümeye, gelişmeye devam edeceğiz. Dünyada Mercedes`in bütün şehirlerarası otobüsleri Hadımköy fabrikasında üretilmekte. Biz bu onuru devam ettireceğiz. Törene katılan Prof. Acar Baltaş başarılı olmak için olumlu düşünceye sahip olmak ve elindeki değerlerin kıymetini bilmek gerektiğini söyledi.

Diğer Genel Haberleri