Genpa Com`dan kusursuz ses kalitesi

Bigpara Haber
Multimedia dünyasının öncü firmalarından Creative, GENPA COM güvencesiyle, kusursuz ses arayanlara DeskTop Theater 3500 Digital` i,sunuyor. DVD, MD, CD, MP3 Player ve Play Station 2 gibi müzik kaynaklarına direkt bağlanabilme özelliğiyle DeskTop Theater 3500 Digital, evinizi bir stüdyoya dönüştürüyor. Gerçek Home Theater sistemi DeskTop Theater 3500 Digital ergonomik uzaktan kumandasıyla, koltuğunuzdan kalkmadan ses teknolojisinin doruklarını yaşatıyor.

Çok kanallı Dolby Digital ve Dolby Surround filmleri olağanüstü bir seyir zevkiyle sunan DeskTop Theater 3500 Digital, üç boyutlu sesi kristal temizliğinde yayarak, mükemmel bir şekilde yorumluyor. Ses teknolojisi konusunda profesyonel bir yaklaşım gösteren DeskTop Theater 3500 Digital üstün teknolojisiyle, CD, MD, MP3 ve DVD Player` ları tamamlayarak; müzikleri, oyunları ve filmleri inanılmaz bir işitsel şölene dönüştürüyor.

DeskTop Theater 3500 Digital, 4 adet 2.5` çapında 7 Watt RMS`lik satellite speaker` larıyla, 21 Watt RMS gücünde Center` ıyla ve yüksek vuruşlu bas çıkışları sağlayan güçlü bas sürücülü 5.25` lik subwoofer`ıyla zengin ve geniş ses desteği verebiliyor. Toplam 72 Watt RMS ses gücündeki DeskTop Theater 3500 Digital, master, center subwoofer ve surround kontrolleriyle çevresel ses teknolojisinin tüm avantajlarını sunuyor. Stereo, 4 point, Dolby Prologic, Dolby Digital göstergelerine sahip olan DeskTop Theater 3500 Digital, altın kaplamalı bağlantılarla, oluşabilecek ses kayıplarını ve istenmeyen dip gürültüleri engelliyor. (FİNANSAL FORUM)

Diğer Genel Haberleri