General Electric çift haneli büyümeyi sürdürüyor

Kürşat Özkan, geçtiğimiz yıl GE’nin Türkiye’deki cirosunun 1.2 milyar doları aştığını ve bu çift basamaklı büyüme trendinin devam ettiğini bildirdi

Bigpara Haber

General Electric (GE) Türkiye Genel Müdürü Kürşat Özkan, geçtiğimiz yıl GE’nin Türkiye’deki cirosunun 1.2 milyar doları aştığını ve bu çift basamaklı büyüme trendinin bu yıl da devam ettiğini bildirdi.

GE’nin ikinci çeyrek sonuçlarına ilişkin yapılan yazılı açıklamada Özkan, GE’nin 2008 yılının ikinci çeyreğinde hedeflenen rakamlara ulaştığını, bu çerçevede, toplam cironun yarısından fazlasının, Kuzey Amerika dışındaki ülkelerden geldiğini belirtti.

Özkan, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu bu ülkelerde, özellikle altyapı yatırımlarının büyümeye devam ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
“Geçtiğimiz yıl Türkiye’deki ciromuz 1.2 milyar doları aştı ve bu çift basamaklı büyüme trendi bu yıl da devam ediyor.

GE’nin sunduğu teknolojik ve finansal çözümler büyüyen ekonomilerdeki müşterilerimizin ihtiyaçlarıyla birebir örtüşüyor. Bu doğrultuda da, Türkiye’de gerek organik, gerekse yeni yatırım ve ortaklıklar yoluyla büyümemiz devam ediyor. İş ortaklarımız kazanıyor, ülke gelişiyor ve ilişkimizi yeni pazarlara taşıyoruz.”

(MİLLİYET)

Diğer Konut Haberleri