Finanskente komşu geniş ev arayanlara Atapol Rezidans

Bigpara Haber

Ergün Polat İnşaat’ın lüks konut çalışmalarından biri olan ‘Atapol Rezidans’ finans merkezi Batı Ataşehir’de konumlandırılan bir proje.

Ulaşımı son derece kolay olan bir mevkiide yer alan Atapol Rezidans, sahip olduğu lüks ve konfor özelliklerinin yanı sıra, depreme son derece dayanıklı yapısıyla da dikkat çekiyor.

İnşaat sektöründe köklü bir geçmişe sahip Ergün Polat İnşaat, sadece İstanbul`da bugüne kadar 5 binden fazla konut, işyeri ve otel projesini gerçekleştirdi. Ataşehir’de yer alan Atapol Rezidans, köprü ve otoban bağlantı yollarına kısa mesafede bulunması avantajıyla da İstanbul`un yoğun trafiğinden kurtulmak isteyenlerin tercih edecekleri konutlar arasında ön sıralarda yer alıyor.

En küçük daire 125 metrekare

Atapol Rezidans projesinde daireler oldukça geniş metrekarelerde üretildi. En küçük rezidansın 125 metrekare olarak tasarlandığı projede diğer rezidanslar 135, 150 ve 180 metrekare büyüklükte inşa edildi. 213 konutun yer aldığı projede daire tipleri 4+1 ve dubleks olarak belirlendi.

Minimum fiyatın 400 bin TL olarak açıklandığı Atapol Rezidans’taki donatılar açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, çocuk parkı, sauna, Atapol Health club, restoran, barbekü alanı ve kapalı otoparktan oluşuyor.

Diğer Konut Haberleri