Fener Nakliyat, araç filosunu yenileyecek

Şirket, 21 öz mal olan araç kapasitesini 50`ye çıkartacak.

Bigpara Haber

Şirket, 21 öz mal olan araç kapasitesini 50`ye çıkartacak.

Türkiye’nin her iline taşımacılık hizmeti veren Fener Nakliyat, araç filosunu genişletecek. Fener Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Tufan Rakıcıoğlu, “21 öz mal araç kapasitemizi 50’ye çıkaracağız. Bu hedefe ulaşmak için araç filomuza 10 adet araç ekleyeceğiz” dedi.

Kuruluş hikayelerini, “Yıl 1977, baba yadigarı bir kamyonumuz var, biz bununla etrafta gördüğümüz tek şey olan; çay taşıyalım dedik. İyi ama nereye? Tabi ki İstanbul’a, sonra Ankara’ya, sonra İzmir’e...” cümleleriyle anlatan Rakıcıoğlu, “Artık kamyonumuzun yerini 21 öz mal araç kapasitesi ve 100’e yakın kiralık tır filosu aldı. 30 çalışanımız ile Türkiye’de her bölgeye taşımacılık hizmeti veriyoruz, yurtdışına da açıldık.

Sadece çay değil her sektöre ait yüklerini taşıyoruz” dedi. Bu yıl büyümeye odaklandıklarına dikkat çeken Rakıcıoğlu, “50 öz mal araç kapasitene ulaşmayı planlıyoruz. Hedefimize ulaşmak için bu yıl filomuza 10 adet araç ekleyeceğiz.
Bunların yanı sıra araçlarımızda mevcut olan araç takip sistemi ile ilgili olarak daha pratik uygulamalara gitmeyi planlıyoruz. kobiden.com haberine göre; ayrıca, hizmet verdiğimiz Gürcistan, Azerbaycan ve Ermenistan bölgeleri için müşterilerimize gereken dokümantasyon hazırlıkları için sürdürdüğümüz desteği geliştirmeyi planlıyoruz.
Aynı zamanda genişleyen araç filomuzla Avrupa hattına açılmayı da istiyoruz” diye konuştu.

Geçtiğimiz yılki yatırımlarıyla mevcut proje ve araç sayılarını artırdıklarını söyleyen Nuh Tufan Rakıcıoğlu, araçların daha verimli, fonksiyonel kullanılabilmesi için araç ekipmanlarını teknolojik açıdan daha donanımlı ve kolay kullanımlı hale getirdiklerini ve bu uygulamalar sayesinde yükleme boşaltmada yaşanan    sıkıntıların aşıldığını vurguladı. 2011 yılında açılan İstanbul şubelerinin büyümelerinde önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Rakıcıoğlu, “Büyümemizi devamlı kılabilmek için kurumsallaşmamız gerektiğini düşündük ve çalışmalara başladık. Bu yolda ilk adımı 35 yıllık çalışma adresimizi Rize merkezde daha büyük bir çalışma alanı içine taşımakla attık. Böylelikle konusunda uzman personelimiz için daha verimli bir çalışma alanı oluşturduk” ifadelerini kullandı.

Lojistik ve taşımacılık sektörünün her geçen gün daha da büyüdüğünün altını çizen Rakıcıoğlu, bu büyümede önemli faktörlerin başında araç üretici firmaların ve devletin karayollarına yapmış olduğu yatırımların geldiğini belirtti. Fener Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Tufan Rakıcıoğlu, ayrıca Karadeniz sahil yolu için yapılan yatırımların ve düzenlemelerin her geçen gün artığını, bu düzenlemeler ile araç bakım merkezleri, şoför dinlenme tesisleri dahil olmak üzere sektördeki hizmet kalitesinin artığını vurguladı.

Diğer Şirket-Haberleri Haberleri