Evde isyan başladı

Bigpara Haber
Evde isyan başladıTürkiye`nin en sıkıntılı döneminde TÜSİAD`ın başkanlığını yapan, rica üzerine görev süresini uzatan Tuncay Özilhan, eşinin hoşgörü kredisinin artık bitmek üzere olduğunu belirtti

Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Tuncay Özilhan, Türkiye`nin en sıkıntılı döneminde, işinden, özel hayatından fedakarlık yaparak yürüttüğü başkanlık görevini bu yılın sonunda Ömer Sabancı`ya devretmeye hazırlanıyor. Üç yıldır doya doya tatil yapamadığını söyleyen Özilhan`a eşinin açtığı `hoşgörü kredisi` tükenmek üzere!

`İlk yıl, eşim destek olmuştu ama bu son iki dönem özellikle de uzatma döneminde evde isyanlar başladı` diyen Tuncay Özilhan, yıl sonundan itibaren holdingdeki işlerinin başına dönecek.

Başkan olduğu günden bu yana keskin ifadelerle kamuoyunun gündemindeki sayılı isimlerden biri olan, söyledikleriyle yalnızca hükümeti değil, başkanı olduğu derneğin bazı üyelerini de karşısına alan Tuncay Özilhan, `Uzatmaları oynuyorum` dediği şu günlerde, ne işleriyle ne de TÜSİAD`daki misyonuyla ilgili içinde hiçbir uhde kalmadığını gönül rahatlığıyla dile getiriyor. TÜSİAD`daki ortak sağduyu sayesinde söylemek istediği her şeyi söylediğini, profesyonellerine duyduğu sonsuz güven sayesinde ise işleriyle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadığını belirtiyor.

Suadiye`de büyüyen, gençliğinde sahildeki eğlence yerlerinde DJ`lik yapan, şimdiyse eğlence deyince Efes Pilsen`in maçları ve torunuyla geçirdiği keyifli saatleri hatırlayan Özilhan, TÜSİAD`daki misyonundan Anadolu Endüstri Holding`in hedeflerine, aile yaşantısından ülke sorunlarına kadar her şeyi Platin`den Oya Yalıman`a anlattı.


Diğer Genel Haberleri