ETKİN&TTİM Yapı Güçlendirmesinde İddialı

Bigpara Haber
İstanbul ve İzmitli iki firmanın birleşmesiyle kurulan ETKİN&TTİM deprem bölgesinde hasarlı yapıların güçlendirilmesi konusunda faaliyet gösteriyor. Konut inşaatları, altyapı, fabrika tesisi, villa, yüzme havuzu ve arıtma tesisi gibi pek çok inşaat alanında faaliyet gösteren firma, deprem bölgesindeki binaların onarımını da üstlenmiş. ETKİN&TTİM olarak hedeflerinin onarım ve güçlendirmedeki sorumluluğu yerine getirirken oluşturduğu güven ortamını faaliyet alanındaki konulara taşıyarak konut ve villa inşaatı projelerine ağırlık vermeyi amaçladıklarını söyleyen Şirket Genel Müdürü Coşkun Ağaryılmaz,

Konusunda uzman bir kadro kurduk. Bu kadromuzla büyük yıkımların yaşandığı Kocaeli`de ayakta kalabilen yapıların tekrar gönül rahatlığıyla kullanılabilmesi için çalışıyoruz dedi. İnşaat sektörünün son durumuna da değinen Ağaryılmaz şöyle konuştu:

Yapı denetim büroları ile birlikte yeni bir sektör oluşturulmaya çalışılsa da sektördeki genel belirsizlik devam ediyor. Yurt genelinde olduğu gibi Kocaeli`de sektör yeni inşaatlar açısından tamamen durma noktasına gelmiştir. Bu durgunluğu aşacak olan tek hareketlilik ise kalıcı konutların inşaatlarının vakit geçirilmeden yapılması olacaktır. (FİNANSAL FORUM)

Diğer Girişim Haberleri