Eregli Demir Ve Celik Fabrikalari A.s.`nin 06.02.1998 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Konu:Sermaye Piyasasi Kurulu`nun seri:VIII, no:20 sayili tebligi uyarinca yapilan aciklamadir. Sirketimiz KAM Projesi Tamamlama Yatirimlari Kapsaminda surdurulmekte olan yatirimlari ile bugun ulastigi kalite seviyesini daha ileriye goturmeyi hedeflemektedir. Sirketimiz, katma degeri yuksek urunlere oncelik veren anlayisla idare Meclisimizin 23.01.1998 tarih ve 6871 sayili karari ile 250.000 ton/yil kapasiteli Galvanizleme Tesisi kurulmasi konusunda calismalara baslamistir.
-Projenin, sozlesme imzalanip yururluge girmesinden itibaren anahtar teslimi bazinda, yaklasik 30 ayda ticari uretime gecilerek tamamlanmasi beklenmektedir. Sozlesme oncesi hazirliklarla birlikte projenin toplam uygulama suresi 46 ay olarak dusunulmektedir.
-Calismalar devam etmekte olup henuz kesin bir maliyet tespit edilememistir. Yururlukte olan 95/2 sayili Hazine Mustesarligi tebligi uyarinca;
a)%100 yatirim indirimi, b)Gumruk muafiyeti, c)Vergi, Resim, Harc Istisnasi, d)KDV destegi icin Hazine mustesarligi`na basvuruda bulunulacaktir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri