Eregl Eregli Demir Ve Celik Fabrikalari T.a.s.`nin Basinda Yeralan Habere Iliskin Olarak Borsa Baskanligi`nca Istenen Aciklamaya

Bigpara Haber
"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
28 Temmuz 1998 tarihli Sabah Gazetesi`nde, Sirketimiz Genel Muduru Tanju Argun`a atfen yer alan habere iliskin aciklama asagida verilmistir.
Toplam kalite yonetimi calismalarini surdurmekte olan Sirketimiz, vizyonunu (hedefini), "Toplam kalite yonetimi felsefesi ile Turk Sanayindeki oncu konumunu guclendirerek ve sosyal paydaslarin beklentilerini en ust duzeyde karsilayip 2005 yilina kadar Avrupa`daki ilk 10 Demir Celik ureticisi arasinda yer almaktadir." biciminde belirlemistir.
Bu hedef uyarinca Sirketimiz gerek Eregli`de, gerek yurt icinde ve gerekse yurt disinda buyume senaryolari uzerinde calismalarini surdurmektedir. Belirlenen hedef cercevesinde yurdumuz yassi celik tuketiminin en azindan buyuk bir bolumunu karsilama niyetinde ve kararliliginda olan Sirketimizin Isdemir`in ozellestirilmesine istirak etmesi, Romanya ve/veya Bulgaristan`da demir celik tesisi satin almak istemesi bu niyet ve hedef cercevesinde sozkonusu olan hususlardir. Diger taraftan musteri memnuniyetini on planda tutan Sirketimiz, musterilerine daha iyi hizmet vermeye calismaktadir. "Service Center" kurulmasi fikri musteri odakli calisma anlayisi cercevesinde ele alinan konulardandir ve pazarlama konusunda etkinlik saglamanin onemli araclarindan biridir. Yurt icinde Istanbul ve Bursa`da, yurt disinda en buyuk musterimiz olan Italya`da olmak uzere toplam 3 adet "Service Center" uzerinde durulmaktadir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri