En büyük kozumuz turizm

Bigpara Haber
Avrupa`nın en büyük turizm yayınevlerinden biri olan ve merkezi Almanya`da bulunan ``FVW``, Türk turizminin değerlendirileceği ``Geleceğin Turizmi`` adlı bir kongre düzenliyor. Tur Operatörleri Derneği Genel Sekreteri Hüseyin Baraner`den alınan bilgiye göre, turizm yayınevi tarafından düzenlenen kongreye, Almanya`da 50 milyar mark ciro yapılan paket tur satışlarını gerçekleştiren tur operatörleri, havayolu şirketleri ve seyahat acentesi zincirlerini oluşturan şirketlerin patron ve üst düzey yöneticileri katılacak.

FVW yayınevinin 29-30 Eylül tarihinde Almanya`nın Wiesbaden kentinde düzenleyeceği kongrede, Türk turizmi masaya yatırılacak. Kongrede, bu sezon Türkiye`ye olan yoğun talep analiz edilecek ve bu talebi devamlı kılabilmek için gerekli tedbirler ile öneriler ele alınacak.

Hüseyin Baraner, Türk turizmindeki yeni yatırımların da görüşüleceği kongrede, Türk turizminin Avrupa piyasalarında başarılı kalabilmesi için gerekli önlemlerin de tartışılacağını bildirdi. Baraner, ``Bu kongrede özellikle Türkiye`yi pazarlayan şirketlerin üst düzey yöneticileri tarafından bilgiler sunulacak. Türkiye`nin turizmde yapması gereken ikinci hamle ile ilgili yeni yatırımlar, projelerle ilgili öneriler sunulacak`` dedi. Kongrede, TUI, ÖGER, CN ve REWE gibi gruplara ait şirketlerin temsilcilerinin, Türkiye ile ilgili projelerini de açıklayacakları belirtildi.

Diğer Genel Haberleri