ECB`ye görev çağrısı

İspanya ve Fransa `merkez`in atağa geçmesini bekliyor...

Bigpara Haber

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ve İspanya Başbakanı Mariana Rajoy Avrupa Merkez Bankası`nın üye ülkelerin borçlanma maliyetlerini aşağı çekmek için harekete geçmesi çağrısında bulundular.

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ve İspanya Başbakanı Mairana Rajoy, Haziran ayındaki AB liderler zirvesinde öngörüldüğü gibi Avrupa Merkez Bankası`nın üye ülkelerin borçlanma maliyetlerini aşağı çekmek için harekete geçmesi çağrısında bulundular.

PİYASALARDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

HİSSE FİYATLARINA ANLIK ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN...
   
Ortak basın toplantısı düzenleyen Rajoy ve Hollande, ECB`nin hareket geçmesi çağrısının, ECB`nin yetkilerini aşması talebi olmadığını aksine atılması istenen adımların ECB`nin para politikasına ilişkin görevlerini yerine getirmesi için gerekli istikrarı sağlayacağını vurguladılar.
   
Rajoy, basın toplantısında üye ülkelerin tahvil getirileri arasındaki farkın kabul edilemez olmaya devam ettiğini de ifade etti.

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

Diğer Genel Haberleri