E-ticarette Hedef 25 Milyon Dolar

Bigpara Haber

Alcatel Teletaş, kurumsal müşterilerine daha yakın olmak için yeni bir yapılanmaya gidiyor.

Alcatel Teletaş’ın elektronik ticaret konusundaki kadrolarının, kurumsal müşterilere, ses-veri entegrasyon, elektronik ticaret altyapıları, contact center ve e-iş çözümleri sunmayı hedeflediğini belirten Alcatel Teletaş yönetim Kurulu Başkanı Lütfe Yenal, ayrıca çözüm kalitesini artırmak amacıyla bağımsız çalışacak birimler oluşturduklarını söylüyor.

Bu uygulama kapsamında yüzde 100 kendi sermayesiyle yeni bir şirket kuran Alcatel Teletaş, böylelikle kurumsal müşterilerle daha yakın ilişkiye girerek, pazardan daha fazla pay-gelir elde etmeyi ve servis kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

Alcatel e-Ticaret ve Pazarlama Ltd. ile uçtan uca çözümlere odaklanarak network projeleri, contact center, VoIP, internet altyapısı, e-iş ve CRM gibi yeni iş alanlarında pazarın ihtiyaçlarına cevap vereceklerinin altını çizen Yenal, bununla birlikte değişen teknolojik trendlere uygun çözümler de sunulacağına dikkat çekiyor. Yenal, yeni kurulan şirketin yıl sonuna kadarki cirosunun 25 milyon dolar olmasının öngörüldüğünü sözlerine ekliyor.

Mevcut iş ortakları ile birlikte ülke çapında servis ve dağıtım hizmeti verecek olan bu yeni firmada 45 personel ve 35 yetkili e-ticaret servis networkü bulunuyor. Alcatel Teletaş ise 2000 yılı için 180 milyon euro ciro hedefliyor. (PARA-BORSAMARKET)

Diğer Piyasa Haberleri