Dünya Organik Tarım Kongresi İstanbul`da

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği koordinatörlüğünde gerçekleşecek

Bigpara Haber

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği koordinatörlüğünde 18. IFOAM Dünya Organik Kongresi İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde 13-15 Ekim 2014 tarihlerinde gerçekleşecek.

Ekolojik tarım konusunda dünyanın en etkin, en saygın ve söz sahibi kuruluşu Uluslararası Organik Tarım Hareketleri Federasyonu IFOAM, Güney Kore’de yapılan genel kurulunda, 2014 Genel Kurul ve Kongresi’nin Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirilmesine karar vermişti. 13- 15 Ekim 2014 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan kongrenin programında üç ana bölüm olacak.

SON 18 YILLIK ENFLASYON RAKAMLARI İÇİN TIKLAYIN...

Ana bölümde organik tarımın vizyonu ve stratejisi tartışılacak, bilimsel bölümde bu işin uzmanları, araştırmacıları kendi araştırmalarını sunacak ve uygulayıcı bölümde bu işi uygulayanlar, sahada çalışanlar kendi uygulama örneklerini sunabilecekleri ortam bulabilecekler.

Organik tarım Türkiye`de de her geçen önem kazanmakta, uygulama sayıları artmaktadır. kongreyi düzenleyen ülkenin organik tarım sektörü olmak üzere dünya organik tarım sektöründeki deneyimleri, yenilikleri ve bilgileri paylaşmayı amaçlayan kongreye online kayıt ile kayıt yaptırarak katılabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN 

 18. IFOAM Dünya Organik Kongresi
 Proje Koordinatörü
 Duygu Kayadelen
 owc2014@bugday.org

Diğer Teşvik Haberleri