Dikkat ! Peşinizde olabilir

Maliye Bakanlığı, ilginç bir uygulamaya daha imza attı. Buna göre...

Bigpara Haber

İlginç bir uygulamaya daha imza atıldı... Buna göre Maliye sizin de peşinizde olabilir. İşte ayrıntılar...


Maliye Bakanlığı, vergi barışından yararlanmak için başvurduğu halde ödeme yapmayanların listesini çıkardı

ALTIN FİYATLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

DÖVİZ KURLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Vergi gelirlerini artırmak için dört koldan harekete geçen Maliye Bakanlığı, vergi barışından yararlanmak için başvurduğu halde ödeme yapmayanların listesini çıkardı. Vergi barışından dönenlerin banka hesaplarından kesinti yapılacak. E-haciz ile vergiler banka hesaplarından tahsil edilecek. Hesabında para olmayanların da mal varlıklarına haciz konulacak.

MALİYE`DEN MEKTUP VAR!

Maliye Bakanlığı, ilginç bir uygulamaya daha imza attı. Bakanlık, mükelleflere gönderdiği mektupta Vergi ve trafik cezası borcunuz olabilir. İnternetten kontrol ediniz, borcunuz varsa ödeme yapınız uyarısında bulundu. Maliye`nin davetine rağmen vergisini vermeyenlere yönelik cebri tahsilât hızlandırılacak.

ÖNCE ÖDEME EMRİ

Yetkililer, Şu ana kadar yapılan hesaplamaya göre yaklaşık 5 milyar liralık yapılandırma bozulmuş durumda. Borcunu ödemeyen vatandaşlara ödeme emri gönderiyoruz. Buna rağmen borcunu ödemiyorsa e-haciz yöntemi uyguluyoruz değerlendirmesini yaptı.

SON 2 GÜN

Gelir vergisinde genel beyan dönemi de 25 Mart`ta sona eriyor. Gelir İdaresi Başkanlığı`nda hazırlanan 1 milyon 200 bin mektubu alan vatandaşlar vergi dairelerine koştu. Mektup gönderilenlerin 900 bini kira gelirini beyan edenlerden, kalanı ise hiç beyan etmeyen ev sahiplerinden oluşuyor.

Hazal Ateş / Sabah

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

Diğer Genel Haberleri