dıger Ozel Durum Acıklamaları Nergs Sıfas Polyl Nergis Holding A.s.`nin 06.04.2000 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Ilgi: 04.04.2000 tarih, 4/GII-444/MS-HG/6416 sayili yazi.
Borsaniz Baskanliginin ilgi yazinizla sirketimiz ve Sifas Sentetik Iplik Fab. A.S. ile Polylen Sentetik Iplik San. A.S. aleyhine girisilen hukuki takibatlar ile ilgili olarak gelinen asamalarin aciklanmasi istenmektedir.
Sozkonusu yazinizda belirtildigi gibi Istanbul 5. Asliye Ticaret Mahkemesinde Interbank A.S. tarafindan acilan dava, sirketimiz ile Sifas Sentetik Iplik Fab. A.S., Polylen Sentetik Iplik San. A.S., Aksoylar Tekstil San. Tic. A.S., Nergis Tekstil San. Tic. A.S., Yesim Tekstil San. Tic. A.S., Cavit Caglar ve Sukru Sankaya aleyhinedir. Mevcut durum itibariyle gelinen asama yazimiz ekinde tarafiniza gonderilen 03.04.2000 tarihli durusma zaptinda gorulecegi gibi, davaci vekilince mahkemeye ek rapor teblig ettigini tarafimiz olan vekilinde ek raporun incelenerek itirazini bildirmek uzere mehil verilmesi talebi mahkemece kabul edilmis, yargilamanin 22.05.2000 tarihine birakilmasina karar verilmistir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri