dıger Ozel Durum Acıklamaları Bryat Borusan Yatirim Ve Pazarlama A.s.`nin 07.03.2000 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Sirketimizin, kurucu ortak sifatiyla %51 oraninda istirak ettigi Borusan Teknolojik Yatirimlar Holding A.S. (Borusan Teknoloji), 7 Mart 2000 tarihi itibariyle Time Bilgi Islem Urunleri A.S.`ne istirak etmek amaci ile, sozkonusu sirket ile pay alim sozlesmesi imzalamistir.
1991 yilinda kurulan Time Bilgi Islem Urunleri A.S., GSM ve telekomunikasyon operatorlerine SMS, WAP ve benzeri teknolojik cozumler sunmakta, ayrica gelismis cagri merkezleri (call center) uretmektedir.
Borusan Teknoloji`nin, bilisim ve telekomunikasyon sektorunde faaliyet gosteren Time Bilgi Islem Urunleri A.S.`ne istirak etmesi ileri teknolojinin kullanildigi telekomunikasyon alanindaki yatirim firsatlarini degerlendirme stratejisi dogrultusunda onemli bir adimdir. Borusan Grubu sozkonusu ortaklik ile Time Bilgi Islem Urunleri A.S.`ne finansal ve yonetsel destek saglayarak katma deger yaratmayi hedeflemistir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri