dıger Ozel Durum Acıklamaları Arclk Arcelik A.s.`nin 04.04.2000 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Sirketimiz Yonetim Kurulu 04.04.2000 tarihinde asagidaki kararlari almistir.
1) 2000 ve 2001 yillari hesap donemlerinde Basaran Nas Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.S.`nin (a member of Pricewaterhouse Coopres) Bagimsiz Dis Denetim firmasi olarak faaliyet gostermesi hususunun 07.04.2000 tarihinde toplanacak Ortaklar Olagan Genel Kurulu`nun onayina sunulmasina,
2) Sirketimiz Topkapi-Istanbul`da bulunan Motor Pompa Isletmesi ile Izmir`de bulunan Elektrikli Supurge/Kucuk Ev Aletleri Isletmesi`nin Cerkezkoy Organize Sanayi Bolgesi icinde bulunan fabrikamiza tasinmasi kararini almistir. Topkapi Motor Pompa Isletmesi; Elektrikli Supurge/Kucuk Ev Aletleri Isletmesinin onemli girdilerinden birini uretmektedir. Iki isletmenin birlikte Cerkezkoy Organize Sanayi Bolgesine tasinmasi, daha rasyonel bir uretim ve uretim faaliyetlerinde tasarruf saglayacaktir. Buna bagli olarak urunlerin rekabet gucu artacaktir. Tasinma ile ilgili her turlu hazirligi yapmak ve muracaati yapilmis olan ve/veya onayi alinmis Yatirim Tesvik Belgeleri uzerinde gerekli tadilatlari yapmak icin Hazine Mustesarligi ve Tesvik Uygulama Genel Mudurlugu`ne basvurmak uzere yonetime yetki verilmesine karar verildi.
Tasinma isleminin 2000 yili sonlarinda tamamlanmasi programlanmis olup, bosalan gayrimenkullerin nasil degerlendirilecegi tasinmanin tamamlanmasindan sonra ele alinacaktir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri