Dıger Ozel Durum Acıklamaları Alctl Alcatel Teletas Telekomunıkasyon Endustrı Tıcaret A.s. `nın 08.11.1999 Tarıhlı Yazisi Asagiy

Bigpara Haber
"Turk Telekom A.S. tarafindan fIrmamiza bugun yapilan aciklamada, Turk Telekom tarafindan acilmis olan 600 A/V RadyolInk TechIzati satin alinmasi Ile IlgIlI Ihalede, Kasim 1999 baz fIyatlariyla toplam 3.3 trIlyon TL bedellI R/L TechIzati ve IlgIlI hIzmetlerIn fIrmamizdan satin alinmasi IcIn fIrmamiz Ile sozlesme gorusmelerIne baslanmasina karar verIldIgI bIldIrIlmektedIr. Sozlesme gorusmelerInIn onumuzdekI gunlerde sonuclanarak sozlesme Imzalanmasi beklenmektedIr.
YIne Turk Telekom tarafindan acilmis olan Santral TechIzati satin alinmasi Ile IlgIlI Ihalede Ise, fIrmamiz Ile Turk Telekom A.S. arasinda devam etmekte olan gorusmeler sonuclanmis ve IlgIlI sozlesme bugun ItIbarIyle Imzalanmistir. Sozkonusu sozlesmede, Mart 1999 baz fIyatlariyla 54 trIlyon TL tutarinda bIr cerceve sozlesme olup, Turk Telekom`un yatirim programlari dogrultusunda, yaklasik IkI yil IcerIsInde tamamlanmasi ongorulmektedIr." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri