Deutsche`den `nazar değmesin`

Bigpara Haber
Almanya`nın en büyük bankası Deutsche Bank, `Bankamız` adlı kampanyası çerçevesinde Türk müşterileri için yeni bir hizmet sunmaya başladı. Banka, Türk müşterilerine yönelik Bankamız projesi kapsamında, Türklere `nazar boncuklu` Deutsche Bank Card vermeye başladı. Bu kartla müşteriler, Almanya`daki 7 bin para otomatıyla dünya çapında yaklaşık 35 bin otomattan ücretsiz nakit para çekebiliyorlar. Para otomatlarının kullanımı da Türkçe menü yönetimi sayesinde daha da kolaylaştırıldı.
Deutsche Bank, kısa bir süredir tüm müşterilerine kişiye özel kredi kartı da sunuyor. Kişiler, isterlerse kartların üzerine çocuklarının, ailelerinin, tatil fotoğraflarının resmini bastırabiliyor. Bu kartlarla, dünyada 24 milyondan fazla anlaşmalı noktada nakitsiz ödeme yapılabiliyor.
Türklere yönelik `Bankamız` adlı kampanyanın tanıtımı için Frankfurt`ta düzenlenen basın toplantısında konuşan projenin genel müdürü Ergün Akıncı, Almanya`da yaşayan Türklere, kendi dillerinde hizmet vermeyi amaçladıklarını belirterek Son üç ayda bu hizmeti sunan şube sayısı 13`ten 26`ya yükseltildi. Eylülden itibaren 29`a çıkartacağız. Amacımız 30`u yakalamak dedi. Banka bünyesindeki Türk danışmanların sayısının da ikiye katlanarak 60`a yükseldiğini kaydeden Akıncı, Türkiye`ye yılda beş kez ücretsiz havale olanağı sağlayan özel bir hesap paketi sunduklarını da sözlerine ekledi.

Diğer Genel Haberleri