DenizBank Özel Bankacılık’a ödül

2012 Global Özel Bankacılık Ödülleri’nde adaylar; çeşitli kategorilerde değerlendirildi

Bigpara Haber

DenizBank, “DenizBank Özel Bankacılık” ile, dünyanın en prestijli yayın gruplarından Financial Times’ın The Banker ve PWM dergileri tarafından ortaklaşa verilen 2012 Global Özel Bankacılık Ödülleri’nin “Türkiye’de En İyi Özel Bankacılık” kategorisinde “Yüksek Övgüye Layık Görülen” Özel Bankacılık ödülünün sahibi oldu.


DenizBank’ın başarıları uluslararası arenada ses getirmeye devam ediyor. “Hayat Deniz’de Özel” söylemini sahiplenerek faaliyetlerini sürdüren “DenizBank Özel Bankacılık”, dünyanın en prestijli yayın gruplarından Financial Times’ın The Banker ve PWM (Professional Wealth Management) dergileri tarafından ortaklaşa verilen 2012 Global Özel Bankacılık Ödülleri’nin “Türkiye’de En İyi Özel Bankacılık” (Best Private Bank in Turkey) kategorisinde “Yüksek Övgüye Layık Görülen” (Highly Commended) Özel Bankacılık ödülünün sahibi oldu.

Bu yıl 4.’sü düzenlenen ve sadece iki ödülün verildiği bu kategoride DenizBank’la birlikte Türkiye’nin öncü bankaları yarıştı.

2012 Global Özel Bankacılık Ödülleri’nde adaylar; sürdürülebilirlik, uzun vadeli kârlılık ve varlıklı müşterilere verilen güvenilir tavsiyelere göre değerlendirildi.

İş modeli ve finansal kriz sonrası ortama uyum sağlama kabiliyetleri de değerlendirme kriterleri arasında yer aldı. Müşterilere verilen hizmet kalitesini artırıcı yenilikler, müşteri ilişkileri ve servis bütünlüğünün göz önünde bulundurulduğu 2012 Global Özel Bankacılık Ödülleri, 8 Kasım 2012 tarihinde Singapur’da düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu. Törende DenizBank adına ödülü DenizBank Özel Bankacılık Grup Müdürü Cem Önenç aldı. 

 “Portal yaklaşımımızın ve network sinerjimizin somut başarı örneği”

Konuyla ilgili açıklama yapan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş,  özel bankacılık ürünlerinin yanı sıra tüm DenizBank Finansal Hizmetler Grubu uzmanlığını ve imkânlarını tek bir kanaldan sunabildiklerini belirterek DenizBank Özel Bankacılık’ın iş modelinin, başarısı ve başarıyla birlikte gelen marka değeriyle gerek sektör gerekse uluslararası platformda tescillenmiş olduğuna dikkat çekti.

Ateş, “Grubun tüm ürün ve hizmetlerini ‘butik hizmet anlayışıyla’ geliştirerek, kişiye özel ürünler sunan DenizBank Özel Bankacılık, aldığı bu ödülle 2014 yılında da Özel Bankacılıklar arasında hizmet kalitesi ve iddialı hedeflerini sürdüreceğinin taahhüdünü uluslararası arenada teyit etmiş oldu. Özellikle bankamız portal yaklaşımının ve network sinerjimizin somut başarı örneği olan bu ödülün hayırlı olmasını dilerim. Desteği ve emeği geçen tüm DenizBank ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Diğer Genel Haberleri