Demirbank`a Yeni Yönetim

Bigpara Haber

-Yönetim Kurulu Başkanlığı Ve Genel Müdürlüğü`Ne Engin Akçakoca Getirildi -Yapılan Açıklamada, Banka Ve İştiraklerinin Tüm Faaliyetlerinin Aksaklık Olmaksızın Devam Edeceği Ve Hizmetlerde Herhangi Bir Kesinti Olmayacağı Bildirildi

İSTANBUL (A.A) - 06.12.2000 - Demirbank Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü`ne Engin Akçakoca getirildi. Demirbank`dan yapılan açıklamada, bankanın bu sabah itibariyle Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından Fon`a devredildiği hatırlatıldı. Açıklamaya göre, bu devirle birlikte bankanın yeni Yönetim Kurulu da şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Engin Akçakoca. Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Ocakcıoğlu, Oğuz Aktan, İbrahim Yaycıoğlu ve Orhan Güven. Denetçiler Azmi Yıldırım ve Turan Özbay.

-HİZMETLERDE KESİNTİ OLMAYACAK-

Açıklamada, banka ve iştiraklerinin tüm faaliyetlerinin aksaklık olmaksızın devam edeceği ve hizmetlerde herhangi bir kesinti olmayacağı bildirildi.

Açıklamada, Müşterilerimiz, her türlü bankacılık işlemlerini Demirbank kalitesi ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu güvencesiyle istedikleri kanallardan (şube, ATM, internet, telefon bankacılığı v.b) gerçekleştirmeye devam edeceklerdir denildi.

Diğer Genel Haberleri