DEKON / MERITLIFE

Dekon İnşaat`ın Ataşehir Şerifali Çiftliği mevkiindeki yeni projesi Meritlife Park`ın temelleri atıldı ve inşaat hızla ilerliyor.

Bigpara Haber

Yeni Bir Başlangıç ve Hayata Keyif Katan Çözümler Burada...

Dekon İnşaat`ın Ataşehir Şerifali Çiftliği mevkiindeki yeni projesi Meritlife Park`ın temelleri atıldı ve inşaat hızla ilerliyor.

Ataşehir`e 2 dk, alışveriş merkezlerine 5 dk. mesafede olan konumu ile Anadolu yakasının en sağlam zeminlerinden biri olan Ataşehir`in bu bölgesinde sağlam temeller üzerinde Meritlife Park sahiplerine güvenli bir gelecek ve keyifli bir yaşam hazırlanıyor. Meritlife Park ortak yaşam alanlarında sosyal paylaşımın keyfini arttırmayı amaçlayan, havuz başında, dinlenme alanlarında hoş sohbetleri, küçük yürüyüşlerle komşuluk ilişkilerini, selamlaşmayı hayatınıza yeniden kazandırmak isteyen bir proje.

6,5 dönüm arazi üzerinde, yüksek kalite inşaat standartlarına sahip 3 bloktan oluşan projede toplam 124 daire bulunuyor. Zemin etütleri yapılmış arazide Deprem Yönetmeliği`ne uygun olarak inşa edilen proje, yüzme havuzu, basketbol, voleybol ve tenis sahaları, çocuk oyun alanı, fitness ve squash salonu, açık ve kapalı otoparkları, yürüyüş parkuru, 24 saat güvenlik ve özenli peyzaj düzenlemesi ile sahiplerine sağlıklı, keyifli ve güvenli bir yaşam sunuyor.

Üstün kalitede malzeme seçimi ile daire içlerinde ve site genelinde sağlamlık ve konforun ön planda tutulduğu Meritlife Park`ta daireler sahiplerine oturmaya hazır halde teslim ediliyor. Mutfakta ankastre beyaz eşyalar, banyoda jakuzi ve ahşap mobilya, lamine parke, ısı ve ses yalıtımı, klima alt yapısı, merkezi sistem uydu yayını ve kablosuz internet erişimi standart olarak verilen olanakların sadece bazıları.

Her büyüklükte ailenin kendine uygun bir daire seçeneği bulabileceği Meritlife Park`ta çeşitli büyüklüklerde ve yerleşimlerde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire çeşitleri mevcut. Modern bir mimari tarz ile tasarlanan bloklar birbirinden farklı biçimlere sahip. Ön cephelerinde şık Fransız balkonları yer alan bloklar arka cephelerinde havuz ve bahçe manzarasına sahip.

Meritlife Park satış ofisi haftanın 7 günü alıcılara hizmet veriyor. Proje hakkında bilgi almak, örnek daireyi gezmek ve inşatın ilerleyişini görmek mümkün. Finansbank tarafından Meritlife projelerine sağlanan özel kredi desteği ile konutlara sahip olma imkanı sağlanıyor. Dairelerin peşin fiyatları 190.000 YTL ile 420.000 YTL arasında değişiyor.

(HÜRRİYET)

Diğer Konut Haberleri