Davutoğlu teşekkür konuşmasında şu mesajları verdi

Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu teşekkür konuşmasında birlik mesajları vererek AK Parti bu kutlu yürüyüşte omuz omuza olacaktır dedi

Bigpara Haber



Başbakan Erdoğan'ın ismini açıklamasının ardından bir konuşma yapan Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu, AK Parti bu kutlu yürüyüşte omuz omuza olacaktır dedi.


Davutoğlu'nun konuşmasında paralel yapı ile mücadele vurgusu da vardı. Teşekkür konuşmasında 'birlik' mesajları veren Davutoğlu, Sayın Cumhurbaşkanım şundan emin olunuz ki; şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu restorasyon hareketinde, bu kutlu yürüyüşte AK Parti kadroları omuz omuza olacaktır dedi.

PİYASALARDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Ntvmsnbc'nin haberine göre; Aramıza görüş ayrılığı ya da fitne tohumu ekmek isteyenler fırsat bulamayacaklar diyen Başbakan adayı, şunları söyledi: AK Parti bir neslin hareketi olarak başlamıştır ama bir nesille sınırlı değildir. Nesillerle de sınırlı değildir, asırlarla da sınırlı değildir. Asırların derinliğinden gelen ve kıyamete kadar sürecek olan bir adalet ve hak mücadelesinin adıdır. Sürekliliğimiz devlet geleneğimizden, milli kültürümüzden ve temel aldığımız ilkelerden kaynaklanır. Bu ilkelerden hiçbir şekilde taviz verilmez, hiçbir gerekçe gösterilerek bu ilke ve tutum, bu duruş, bu sağlam tarihi bakış değiştirilemez ama yenilenme ihtiyacı da bir zarurettir.



'PARALEL YAPI' İLE MÜCADELE VURGUSU

Davutoğlu konuşmasında, Başbakan Erdoğan gibi paralel yapı ile mücadele vurgusu da yaptı. Söz konusu mücadelenin devam edeceğine işaret eden Davutoğlu, Son 12 yıl içinde, 12 yıl önce hasta adam muamelesi gören bir ülke ayaklanarak, yükselmiş, bir çok yerde büyük sıkıntılarla karşılaşan bir millet, tarihi misyonunu hatırlamış ve kutlu bir yürüyüşe çıkmıştır. Bu kutlu yürüyüş hedefe ulaşacaktır. İster paralel yapı adı altında, ister başka adlar altında kimler bu kutlu yürüyüşü durdurmak, kesintiye uğratmak isterse, bilsinler ki; AK Parti kadroları onların karşısında bir kaya gibi duracaktır, durmaya da kararlıdır diye konuştu.

Diğer Politika Haberleri