Damat-Tween ile Worldcard`ın `vade farksız 4 taksit` işbirliği

Bigpara Haber
2002`de 22 trilyonluk ciro yakalayan Damat-Tween, Yapı Kredi Bankası`yla işbirliğine giderek hedeflerini büyüttü

Damat-Tween, Türkiye`nin pazarlama ve alışveriş platformu World`ün üye işyerleri arasına katıldı. World ile Damat-Tween işbirliğinin tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Orka Group Genel Koordinatörü Osman Arar, Türkiye`nin içinde bulunduğu ekonomik ortamda tüm sektörlerde taksitli satışın kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Arar, taksitli sistemde tüketicilerin üzerine herhangi bir yük binmediğini, tüketicilerin faiz, vade farkı ödemeden 3-4 taksitle Yapı Kredi Worldcard ile Damat-Tween ürünlerine kolayca ulaşmasını sağlayacaklarını söyledi.

Arar, bu yılki ciro hedeflerinin yüzde 40 büyüme olduğunu ve bugün itibariyle bu hedefi yakaladıklarını belirterek, Geçen seneki ciromuz 22 trilyon liraydı. Wold işbirliği ile ulaşamadığımız kitlelere de ulaşıp ciromuzu tahminlerimizin üzerinde artıracağız`` dedi.

Ülkenin içinde bulunduğu sosyal ve ekonomik koşulların kendilerini devamlı yeni arayışlara ittiğini dile getiren Arar, Türkiye`de 400 milyon liranın üstünde takım elbise alacak kitle oranının yüzde 3.6 olduğunu ve bu kitleye yöneldiklerini söyledi.

Diğer Genel Haberleri