Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'dolar kuru' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda döviz bakın düşmeye başladı, 5.20 buralara düştü; doların durumu bu. Sıkı tutacağız, iyi duracağız" açıklamasında bulundu.

Bigpara Haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İl Başkanlığı Teşkilat yemeğinde konuştu. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Dış politikada etkili, askeri olarak güçlü Türkiye'yi istemeyenler sahadalar. Bu çevreler, döviz kuru manipülasyonlarıyla kimi zaman da siyaset mühendisliğiyle hedefe ulaşmaya çalıştılar. Ulaşabildiler mi?

Şu anda döviz bakın düşmeye başladı, 5.20 buralara düştü; doların durumu bu. Sıkı tutacağız, iyi duracağız. Daha önce de söyledim, bunların hepsi gelip geçici, bu da geçici. İç siyaset de dış siyaset de kurulan bu tezgahların hepsini yıktık, yıkıyoruz, yıkacağız.

Google var ya, Yandex var ya... İşte bizim de Google'ımız var. Uzaydan bütün çekimler her şey yapılabiliyor, bunları da rahatlıkla görebiliyoruz. Bana da sürpriz yaptılar. Rize, Güneysu'nun görüntülerini almışlar çok net, onu gördüm. Artvin - Rize havalimanının inşaatının resimleri. Onları gösterdiler ve yarımada. 

Diğer Ekonomi Haberleri