Çocuklar Para Kazandırıyor

Bigpara Haber
Bebek ve çocuklara yönelik ürünleriyle tanınan Chicco, yılda en az 187 bin 500 dolar kazandıracak bir iş imkânı sunuyor.


Ünlü İtalyan markası Chicco, Türkiye çocuk sektöründe rekabetten lider olarak çıkabilmek için yeni bayiler arıyor. Dünyanın en büyük bebek - çocuk giyim, bebek araç ve gereçleri (metal baby), bebek beslenme ve anne sağlık ürünleri (feeding & hygiene) ile oyuncak üreticisi olan Chicco’nun yetkilileri Türkiye’de çocuk ürünleri sektöründe değerlendirilmesi gereken büyük bir potansiyel olduğunu belirtiyorlar. Tüm Türkiye’ye bayiler ve corner’lar yoluyla yayılmayı hedefleyen Chicco’nun kendisine ait 12 mağazasının dışında 15 bayisi ve 24 adet corner’ı bulunuyor. Chicco, bayilerden bilgisayar yazılım ve donanımı, mimari proje desteği için bir defaya mahsus 5 bin dolar alıyor. Bayinin en az 75, en çok 150 metrekare olabilen mağazanın dekorasyonu için 15 - 35 bin dolar ayırması gerekiyor. Firma, bayilerden alışveriş merkezlerinin bulunduğu ana güzergâhları tercih etmesini isterken; mağazanın giriş katında bulunması ve cephenin en az 4 metre olmasını da talep ediyor.


Yıllık ciro ise metrekare bazında 2 bin 500 ile 4 bin dolar arasında değişiyor. Firma bu rakamın bölge ve konumuna göre farklılıklar gösterebileceğini ifade ediyor. Türkiye genelinde bayilik ve corner verecek olan Chicco’nun öncelikli yerleri ise şunlar: Ankara, Bilecik, Kayseri, Samsun, Ordu, Rize, Trabzon, Alanya, Fethiye, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Mersin, Bilecik, Kayseri, Edirne, Çanakkale ve Bandırma.Başvurular için: Chicco Tekstil Litros Yolu No: 4/1 34020 Topkapı - İstanbul -Telefon: (0212) 674 34 20. (MİLLİYET)

Diğer Girişim Haberleri