CMC`den Urfa`ya istihdam dopingi

1.500 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor!

Bigpara Haber

CMC, Şanlıurfa’daki çağrı merkezinde ilerleyen dönemde 1.500 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor.



Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden CMC, Şanlıurfa’daki çağrı merkezinde ilerleyen dönemde 1.500 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor. CMC Genel Müdürü Tolga Başarır, Şanlıurfa’nın en büyük işvereni ve en çok kadın istihdamı sağlayan şirketi olmayı hedeflediklerini söyledi.

CMC’nin Şanlıurfa’daki lokasyonunda müşterileri için değer yaratmaya başlayan ilk firmaların Digiturk ve Finansbank olduğunun bilgisini veren Başarır, CMC’nin 15 milyon TL yatırım yaparak hayata geçirdiği Şanlıurfa’daki çağrı merkezinde şu anda 220 kadın çalışıyor. Bu sayıyı artıracağız ifadelerini kullandı. 

Başarır, şunları söyledi: İlk Anadolu yatırımımız olan, 2009 yılında 180 kişiyle hizmet vermeye başlayan CMC Malatya Operasyon Merkezi’mizde 3,5 yıl gibi kısa bir sürede 2000’e yakın çalışan sayısına ulaştık. Malatya’nın en büyük işvereni konumuna geldik. Şanlıurfa’da da bu büyümeyi ve gelişimi oluşturarak şehrin en büyük işvereni olmak istiyoruz.” CMC Şanlıurfa Çağrı Merkezi’nde, Tele-Satış, Tele-Pazarlama, Müşteri Hizmetleri, Tahsilat Yönetimi, Teknik Destek ve Sosyal Medya Hizmetleri olmak üzere, müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuluyor.

Diğer Şirket-Haberleri Haberleri